Arkadaşlar 8800 gt vb ekran kartı satanlar varsa 80-100 arası bütçe var.Elinde fazladan olanlar falan bana ulaşabilirse sevinirim :))
Ekran kartı satanlar yardımm!
quadro hack deneyeceksen kart en fazla 1 ay dayanıyor söyleyeyim ;)
Ayrıca vektör çizimde(Coreldraw yada photoshopun vektör araçlarını kullansan bile fark etmiyor) ve after effectsde işe yaramıyor ;)
Ama solidworks kullanacam diyorsan şu an elindeki kartı biraz geçer o kadar ;)
quadro hack deneyeceksen kart en fazla 1 ay dayanıyor söyleyeyim ;)Arkadaşıma pc topluyodukta.fifa pes tarzı oyunlar ve internet için.Ayrca anlamadım elimdeki karttan kastın ? :)
Ayrıca vektör çizimde(Coreldraw yada photoshopun vektör araçlarını kullansan bile fark etmiyor) ve after effectsde işe yaramıyor ;)
Ama solidworks kullanacam diyorsan şu an elindeki kartı biraz geçer o kadar ;)
gtx590 oyun için üretilmiş bir karttır.Aynı zamanda 8800gtde oyun için üretilmiştir.Gidip 8800gtnin driverlerini özel üretim driverlerlara dönüştürürsen solidworks, 3dmax gibi uygulamalarda gtx590 ile aynı performansı verir ;)
Ama o zaman kart tam stabil olmuyor.Ben 8500gtyi quadro fx4700 hack yapmıştım.1 ay sonra bozulma belirtileri göstermişti(Ekranda renkler yer değiştirme, bozuk pikseller vs).Sonra da eski sürücülere döndüm (:
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=56467
100 tlye hd4650 var.Istediğin oyunları oynatır ;)