Asus P5VD2MX-SE anakartım var ona ekran kartı önerisi yaparmısınız sistem özellikleri
Core 2 duo e4600
2gb ddr2 ram
Asus P5VD2MX-SE anakart
250 wat psu
bilgisayarın sistem özelliklerine göre alabileceğin en iyi ekran kartı NVIDIA GeForce GT 740M
ONU KİM SÖYLEDİYSE HALT ETMİŞ.ANAKARTIN CHIPSETİ İLE EKRAN KARTININ NE İLGİSİ VAR.O ZAMAN AMD CHIPSETLİ ANAKARTTA NVIDIA EKRAN KARTI YADA TAM TERSİ DURUMDA KULLANAMAZDIN. BENDE ESKİ VIA CHIPSETLİ ANAKARTTA AMD EKRAN KARTI TAKILI.KENDİNİ BİLGİSAYARCI SANAN BİRİ ÇIKMIŞ CHİPSET HAKKINDA YORUM YAPIYOR...İLGİNÇ BİR DURUM..
Geek adlı siteden ben kartıyla birlikte 200tl fiyata göz 960 gddr5 4gb ekran kartı aldim geç geldi ama gta v ,assasins creed 4 gibü oyunları son grafik ayarlarında oynuyorum
Kardeşm çok saol bnm aklımda sorular vardı çok korkuyodum uymaz diye
ONU KİM SÖYLEDİYSE HALT ETMİŞ.ANAKARTIN CHIPSETİ İLE EKRAN KARTININ NE İLGİSİ VAR.O ZAMAN AMD CHIPSETLİ ANAKARTTA NVIDIA EKRAN KARTI YADA TAM TERSİ DURUMDA KULLANAMAZDIN. BENDE ESKİ VIA CHIPSETLİ ANAKARTTA AMD EKRAN KARTI TAKILI.KENDİNİ BİLGİSAYARCI SANAN BİRİ ÇIKMIŞ CHİPSET HAKKINDA YORUM YAPIYOR...İLGİNÇ BİR DURUM..Amd Yerine farklı bir marka alsam mesela resimdeki ekran kartıSon Düzenleme: MrJoker01 ~ 28 Şubat 2018 18:39
AMD işlemci ve chipset üreticisidir. MSI - ASUS - GİGABYTE - ASROCK gibi markalarda bu chipleri alıp anakartlarda, ekran kartlarında vb. yerlerde kullanırlar. Yani anlayacağın yukarıdaki marka olsun veya başka marka olsun aynı chip i taşıyan binlerce ürün bulabilirisin. Ve bunlar birbirleri ile uyumlu olurlar. Marka tercihi sana kalmış bir şeydir. Tabiki yukarıdaki kartıda alabilirsin.
AMD işlemci ve chipset üreticisidir. MSI - ASUS - GİGABYTE - ASROCK gibi markalarda bu chipleri alıp anakartlarda, ekran kartlarında vb. yerlerde kullanırlar. Yani anlayacağın yukarıdaki marka olsun veya başka marka olsun aynı chip i taşıyan binlerce ürün bulabilirisin. Ve bunlar birbirleri ile uyumlu olurlar. Marka tercihi sana kalmış bir şeydir. Tabiki yukarıdaki kartıda alabilirsin.Çok saol kardeşm