arkadaşlar benim ekran kartım asus eax1550 sizce bu ekran kartıyla 1 yıl daha idare edebilir miyim(oyunlar için)
EKran kartı seçimi
yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar?????
yeni oyunları saymazsak biraz daha götürür
sparkle 8800 alsam paraya yazık.. çünkü ucuzlayacagını söylüyorlar..acaba alsam mı???
evet yenı oyun oynayamazsın o ekran kartıyla ama eskı oyunlarla 1 sene ıdare ederım dersen sorun olmaz.
yani bundan baya ucuzlayacagını mı anlıyım?
O kart ucuzladığında ondan iyisi çıkar bu sefer aklın yeni çıkdanda kalır..
zaten teknolojiye ayak uydurcam diye aldıgım para bitiyo ki .....ama sparkle 300 ytl falan olsun ilk işim ilk önce onu almak
hadi kartın x1950GT olsa gotururdu ama senın kart eskı
onun fiyatı ne kadar?1950gt nin
http://www.weblebi.com/UrunDetay ... YBVsITC12_Cmvpl7YGw
230 liradan aşağı bulman zor...
1950 lin dx10 desteği yok hiç değmez...
bence sabret ileride alırsın ama fenerlinin dediği gibi O kart ucuzladığında ondan iyisi çıkar. yani bu teknolojiye ayak uydurulmaz. belli bi yerde teknolojiyi yakalayım uygun kartla keyfine bakçan.
bence alma çünkü 8800 serisi ekran kartları bile şu anda tam bi fiyasko bir kaç ay içinde ati 256mb 256bit ekran kartı kartı çıkartcak bi tane ondan bir tanede fizik kartı alırsın ikisi ortalama 400 dolar tutar 3 ay kadar bekle hem şu andaki hiçbir ekran kartının fizik özelliği yok ve yeni çıkan oyunların çoğunluğu fizik özellikli olcak ghost recon advanced war warfighter oyununu al ve bilgisayarına yükle fiziksiz alcağın görüntü kalitesi ile fizikli alacağın görüntü kalitesi çok fazla
amd ati işbirligi içersinde yapılan ekran kartlarını diyosun sanırım....eger dedigin oysa beklerim...
Crazyboy2099bence alma çünkü 8800 serisi ekran kartları bile şu anda tam bi fiyasko bir kaç ay içinde ati 256mb 256bit ekran kartı kartı çıkartcak bi tane ondan bir tanede fizik kartı alırsın ikisi ortalama 400 dolar tutar 3 ay kadar bekle hem şu andaki hiçbir ekran kartının fizik özelliği yok ve yeni çıkan oyunların çoğunluğu fizik özellikli olcak ghost recon advanced war warfighter oyununu al ve bilgisayarına yükle fiziksiz alcağın görüntü kalitesi ile fizikli alacağın görüntü kalitesi çok400 $ fln olmaz yukarıda anlattığın olay...
valla bende olur diye bakmıyodum zaten eger olursa bana haber verin peşin veriyim
erdem187amd ati işbirligi içersinde yapılan ekran kartlarını diyosun sanırım....eger dedigin oysa beklerim...iş birliği yapmalarına gerek yok ATİ zaten AMD nin artık satın aldı ATİ yi biraz daha bekle acele etme HD serisinde yeni kartlar çıkacak HD2900 dan sonraki kartlar
R3QU3MBen beklemeyi tavsiye etmem 2900 lerin bile yanına kolay kolay yaklaşılmıo yeni kartlar kim bilir ne kadar pahalı olur onların alınabilecek düzeye gelmesinide beklersen sistemi 1 yıl sonra anca toplarsın...erdem187amd ati işbirligi içersinde yapılan ekran kartlarını diyosun sanırım....eger dedigin oysa beklerim...iş birliği yapmalarına gerek yok ATİ zaten AMD nin artık satın aldı ATİ yi biraz daha bekle acele etme HD serisinde yeni kartlar çıkacak HD2900 dan sonraki
evet o da dogru zaten sistemimi yavaş yavaş ama süper toplamak istiyorum tekrar