ASUS GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı vatanda 402 tlye buldum yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Bütcem 500 tl nvidia düşünüyorum.
Ekran kartı seçmeme yardım edin
İşlemcin ve güç kaynağın nedir ? Darboğaz yapacaksa yada Watt yetmeyecekse ona göre öneride bulunalım. Eğer İşlemcin ve PSUN iyiyse bütçeni zorlayıp bunu almanı öneririm.
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/sapphire-11199-20-20g-hd7870xt-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65317
işlemcim i7 3.4 ghz güç kaynağımın wattını bilmiyorum ama
bellek hızı filan önemli mi baktığımda gtx650 ti turbo bost un bellek hızı çekirddek hızı filan daha yüksek ve fabrika çıkışı oc li
Foto cek psu nun üstünden biz bakalım.
abilerim ablalarım kasayı açamam garanti den çıkar yoksa
Kasayı açamıyorsan ekran kartını nasıl takmayı düşünüyorsun ? Casper servise vereceksin heralde taktırmak için ama çok para alır onlar.
Arkadaş kartı kasaya ışınlıycak heralde :D
servise vericem zaten kücük bir sorunu var usb takınca bilgisayar kapanıyor bunu göstereceğim bu sırada kasayı ben açmamış garantidende çıkmamış olacak
Ozaman biz birşey diyemeyiz psu düşükse aldığın kartı takınca çalışmayabilir karambole al demek yanlış olur sen en iyisi servise sor .
servise vericem zaten kücük bir sorunu var usb takınca bilgisayar kapanıyor bunu göstereceğim bu sırada kasayı ben açmamış garantidende çıkmamışO zaman satın aldığın yere bir sor fatura da belli değildir Casper'in dandik işleri bunlar benim tahminim maximum 350/400W civarı bir güç kaynağı var kasanın içinde inşallah yanılırım. Lütfen ara bir sor ve de ki 'Benim kasanın güç kaynağı kaç watt?' dır.
ben sanmıyorum i7 3770 gt630 2 gb ekran kartı bunlara min 550watt gerekir