Ekran Kartı Sorunu (acil yardım lütfen)
- 1
- 2
ABI LUTFEN COK ACIL YADIM EKRAN KARTINI ALDIM TAKTIM AÇTIM PC Yİ GORUNTU GELMIYO ÇIKARDIM ŞUAN OYLE GIRIYORUM NE YAPICAM LUTFEN YARDIMBunu izle:
Tiger How-To: Install a Graphics Card in Your PCSo you want better graphics. You've done your homework, priced out your choices, and now you've made it back to your desk with a brand new, screaming fast graphics card under your arm. But how to get it into your PC? TigerTV host Logan will show you. He's done this before--so watch, learn, and enjoy!
Dostum sen onu bilen birine taktır slotu felan kırarsın güç girişi varsa kartta onuda tak.
Tamam abi sıkıntı yok başardım takmayı sorun şurdaymış bende onboard olduğu için mavi ekran kablosu kasanın ust kısmına takılı ekran kartını takınca alt kısımdada mavi kablo için giriş yuvası çıktı ben oraya takmadıgım için görüntü gelmedi fakat şimdi sıkıntı yok
Bu arada aldığım ekran kartı şu : ASUS NVIDIA GeForce GT 640 senin tavsiyeni aldım işe yaradı teşekkürler tekrar :D
Tamam abi sıkıntı yok başardım takmayı sorun şurdaymış bende onboard olduğu için mavi ekran kablosu kasanın ust kısmına takılı ekran kartını takınca alt kısımdada mavi kablo için giriş yuvası çıktı ben oraya takmadıgım için görüntü gelmedi fakat şimdi sıkıntı yokSürücü yüklemesini unutma yoksa performans alamazsın.Bu arada aldığım ekran kartı şu : ASUS NVIDIA GeForce GT 640 senin tavsiyeni aldım işe yaradı teşekkürler tekrar :
Abi bişey sorcam senin bana 2 tane önerin oldu 2 side 128 bit neden 256 bit önermedin arkadaşların hepsi diyorki 128 kötü falan keşke 256 alsaydı3GB bellek ile Core (TM) 2 Duo CPU E7300 işlemcin var en denk kartları önerdim. HD 4850 var mesela 256 bit ama çok eski. GTX 660 192 bit, HD 7850 256 bit ama GTX 660 daha iyi bir kart. Herşey 'bit' ile bitmiyor. İçindeki transistör sayısı ve gpu modeli çok önemli. Ondan sonrada Vram gelir ne kadar video belleğinin olduğu. Daha da önemlisi, bütçene göre zaten 256 bit kart yoktu, tek HD 4850 vardı onun da eski olduğu için ve fazla güç tükettiği için önermedim.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 24 Temmuz 2013 19:16
- 1
- 2