selam aleyküm arkadaşlar. benim bir ekran kartım sorun vardı. arkadaşlar size bilgisayarımın özelliklerini söylüyorum ANAKARTIM: M3A78-EMH HDMI BELLEK: 2 GB EKRAN KARTIM: GEFORCE 8600 GT MAGİC İŞLEMCİ: AMD PHENOM X4 9550 QOAD.QURE bu kadar arkadaşlar ben far cry 2 ve crysis en üst seviyede oynamak istiyorum ama ekran kartım yetmiyor sizce ben ekran kartımı ATİ RADEON 4850 yaparsam anakartıma uyarmı ddr3 diyor ama benim ddr2 bir çakışma olmazmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim.... bir de ddr2 ne ddr3 ne bunları anlamadım?
EKRAN KARTI SORUNU ACİL
anakartın gddr2 yada 3 olması anakartı ilgilendirmez bu ekran kartının işlemci sayısı ile ilgili 4870 gddr5 kullanıyor mesela için rahat olsn :)
Öncelikle vealeykümselam.İkinci olarak forum kurallarına aykırı olduğu için acil gibi başlıklarla açılan konular üyeler tarafından ilgi görmeyebilir.Tavsiye konusuna gelince çok iyi bir sistemin var ancak 8600GT o sistemin içine nasıl sızmış onu anlayamadım.Burda yapılacak tek müdahale ekran kartını yükseltmek ve ileriye yapılacak yükseltme için 4850 çok iyi bir seçim olacaktır.
özür dilerim from kurallarını tam bilmiyorum bana burayı önerdiler bende acil alacağım için aklıma bu geldi. bir de teşşekürler beni bilgilendirdiğiniz için pazartesi gidip alacam ekran kartını kesin almamı öneriyorsanız hiç kaçırmam bu fırsatı hemen alacam yeniden teşşekürler.....
ve aleyküm selam, evet 4850 iyi bi seçim sisteminede sorunsuz uyar bu ikisinden birini seç 4850 modellerinin en iyileri bunlar.
standart 4850 lerde ısı sorunu vardı bu modellerde bunu hallettiler hemde fabrika çıkışlı O/c olarak geliyor yani standart 4850 lerden %10-15 daha performanslı bunlar fiyatlarının yüksek olduğuna aldanıpta ucuz diye ısı sorunu olan modellere bakma bu ikisi idealdir saygılar.