Merhaba arkadaslar bılıyorsunuzkı ben bu pc yı yazın almıştım bayada iyi almıştım ama şimdi sorunumuz var ben ekran kartını bilgisayara ilk aldığımda denedım ve 6,8 çıktı şimdi değerlendirdim 6,0 çıktı gta 4 dekı sorunda anlaşasıldı bunu nasıl düzeltebilirim
Ekran kartı sorunu
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
İşletim sistemini güncelleyin. Benim eski pc deki işlemcime hep, 5,7 puan veriyordu. Vista Ultimate daha sonra , format attım bi farkettim ki 5,9 a yükseltmiş. Sanırım bu sorun işletim sistemiyle ilgili.Merhaba abi sendede bu varmış düzelmiş galiba eminsin diymi %90 falan düzelir şimdi ben win 7 7600 beta kullanıyorum full sürümüne geçsem düzelirmi
Şimdi; Bu Meret, öyle bişeyki yani PC aynı sorun ikimizdede vardır, ancak benim uyguladıgım yöntem senin PC de işe yaramaya bilir. Ama bu dediğin sorun Kesinlikle Ya ekran kartının güncel driver indan dır yada işletimsisteminden kaynaklanmaktadır. Yada işletimim sisteminin güncellenmesi gerekmektedir.
Ama; Şöylede bişey var. 5,9 alıyordun diyelim. 5,9 alırken OC varmıydı yokmuydu. ? Eğer yoksa ozaman haklısın gerçekten bir sorun var. Ama OC bir puanlamada var ise diğer puanlamada yok ise tutarsızlık çok normaldir. Şunuda ekleyim full e geçerseniz kesinlikle performans da değişecektir.
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
Şimdi; Bu Meret, öyle bişeyki yani PC aynı sorun ikimizdede vardır, ancak benim uyguladıgım yöntem senin PC de işe yaramaya bilir. Ama bu dediğin sorun Kesinlikle Ya ekran kartının güncel driver indan dır yada işletimsisteminden kaynaklanmaktadır. Yada işletimim sisteminin güncellenmesi gerekmektedir.Hiç overclock yapmadım ama modleın Palit Sonic 9600 gt Fabrikadan OC lı gelıyor uzmanlar tarafından ondanda bişi olcanı sanmıyorum yanı bu durum senın yapdıklarını yapacam garantıye fln vermeye gerek yok dıye onarılabılır bır durum söz konusu
Ama; Şöylede bişey var. 5,9 alıyordun diyelim. 5,9 alırken OC varmıydı yokmuydu. ? Eğer yoksa ozaman haklısın gerçekten bir sorun var. Ama OC bir puanlamada var ise diğer puanlamada yok ise tutarsızlık çok normaldir. Şunuda ekleyim full e geçerseniz kesinlikle performans da değişecektir.