Ekran kartı sorunu

alemciesat
24-02-2010, 14:52   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj

Merhaba arkadaslar bılıyorsunuzkı ben bu pc yı yazın almıştım bayada iyi almıştım ama şimdi sorunumuz var ben ekran kartını bilgisayara ilk aldığımda denedım ve 6,8 çıktı şimdi değerlendirdim 6,0 çıktı gta 4 dekı sorunda anlaşasıldı bunu nasıl düzeltebilirim

GameRMan
24-02-2010, 15:03   |  #2  
GameRMan avatarı
Yıllanmış Üye
3,045 mesaj

İşletim sistemini güncelleyin. Benim eski pc deki işlemcime hep, 5,7 puan veriyordu. Vista Ultimate daha sonra , format attım bi farkettim ki 5,9 a yükseltmiş. Sanırım bu sorun işletim sistemiyle ilgili.

alemciesat
24-02-2010, 15:07   |  #3  
OP Yeni Üye
46 mesaj
Alıntı: GameRMan  
İşletim sistemini güncelleyin. Benim eski pc deki işlemcime hep, 5,7 puan veriyordu. Vista Ultimate daha sonra , format attım bi farkettim ki 5,9 a yükseltmiş. Sanırım bu sorun işletim sistemiyle ilgili.
Merhaba abi sendede bu varmış düzelmiş galiba eminsin diymi %90 falan düzelir şimdi ben win 7 7600 beta kullanıyorum full sürümüne geçsem düzelirmi

GameRMan
24-02-2010, 15:12   |  #4  
GameRMan avatarı
Yıllanmış Üye
3,045 mesaj

Şimdi; Bu Meret, öyle bişeyki yani PC aynı sorun ikimizdede vardır, ancak benim uyguladıgım yöntem senin PC de işe yaramaya bilir. Ama bu dediğin sorun Kesinlikle Ya ekran kartının güncel driver indan dır yada işletimsisteminden kaynaklanmaktadır. Yada işletimim sisteminin güncellenmesi gerekmektedir.

Ama; Şöylede bişey var. 5,9 alıyordun diyelim. 5,9 alırken OC varmıydı yokmuydu. ? Eğer yoksa ozaman haklısın gerçekten bir sorun var. Ama OC bir puanlamada var ise diğer puanlamada yok ise tutarsızlık çok normaldir. Şunuda ekleyim full e geçerseniz kesinlikle performans da değişecektir.

alemciesat
24-02-2010, 15:21   |  #5  
OP Yeni Üye
46 mesaj
Şimdi; Bu Meret, öyle bişeyki yani PC aynı sorun ikimizdede vardır, ancak benim uyguladıgım yöntem senin PC de işe yaramaya bilir. Ama bu dediğin sorun Kesinlikle Ya ekran kartının güncel driver indan dır yada işletimsisteminden kaynaklanmaktadır. Yada işletimim sisteminin güncellenmesi gerekmektedir.

Ama; Şöylede bişey var. 5,9 alıyordun diyelim. 5,9 alırken OC varmıydı yokmuydu. ? Eğer yoksa ozaman haklısın gerçekten bir sorun var. Ama OC bir puanlamada var ise diğer puanlamada yok ise tutarsızlık çok normaldir. Şunuda ekleyim full e geçerseniz kesinlikle performans da değişecektir.
Hiç overclock yapmadım ama modleın Palit Sonic 9600 gt Fabrikadan OC lı gelıyor uzmanlar tarafından ondanda bişi olcanı sanmıyorum yanı bu durum senın yapdıklarını yapacam garantıye fln vermeye gerek yok dıye onarılabılır bır durum söz konusu

GameRMan
24-02-2010, 15:23   |  #6  
GameRMan avatarı
Yıllanmış Üye
3,045 mesaj

Dediğim gibi bende düzelde. Sizde deneyin bişey kaybetmezsiniz.

alemciesat
25-02-2010, 18:39   |  #7  
OP Yeni Üye
46 mesaj
Dediğim gibi bende düzelde. Sizde deneyin bişey kaybetmezsiniz.
DirectX ve ekran kartının driverını güncelliyimmi abi olmazsa senın verdıgın taktıklerı uygularım.!