Herkese iyi ramazanlar diyorum. Arkadaşlar benim ati radeon 9800 proo ekran kartım var. Yaz boyunca fazla ısınmadan makineyi kitletiyordu. En sonunda ekran kartı fanını yağladım su anda kitlenme gibi bir problem kalmadı. Yanlız yeni bir problem cikti. oyun oynarken monitörde karıncalanmalar oluyor. Yazıların bazılar cıkmıyor işin ilginc kısmı sadece oyun oynerken oluyor bu sorunu nasıl cözelbilirim.
Ekran Kartı Sorunu
ekran kartini degistirerek. degistirmeyi dusunuyorsan butceni yaz en uygun karti tavsiye ederiz.
sadece oyun oynerken oluyorsa monütür ayarlarınına bir bak bence
Başka bir monütörde denedim. Aynı sorun gine oldu.
Sürücüleri güncelle bakalım.
Arkadaşlar sorunu şu ben bu fanı yağladim ve sanırım yağ ekran kartı işlemcisine girdi. Bu neden hasara verdi işlemciye. Şimdi ne yapmalıyım garantiye versem kabul etmez bir cözüm üretebilecek varmı ?
boyle bir sey olmamasi lazim. ben eski parcalara ne iskenceler cektirmistim. bi tnt 2 vardi elimde uzerine dokmedigim sivi kalmamisti ama hala sorunsuz calisiyordu
ufuksSürücüleri güncelle bakalım.Sürücüleri güncelle. Yağ işlemciye zarar vermez bence.
Sürücüleri günceledim. Sanırım ekran kartım gittii yenisini alacam SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1300 PRO (AGP 8X) AVIVO Ekran Kartı Sizce bu ekran kartı nasıl biraz bilgi verirseniz sevinirim.
memnonSürücüleri günceledim. Sanırım ekran kartım gittii yenisini alacam SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1300 PRO (AGP 8X) AVIVO Ekran Kartı Sizce bu ekran kartı nasıl biraz bilgi verirseniz sevinirim.Şu an giriş seviyesi için en fazla tavsiye edilen kart.Ama 1 yıllık sürec içinde kullanılabilirliğini yitirir.
9800pro'dan sonra bence pek ii gelmez sana(attan inip eşşeğe binme mevzuu varya..hah ondan olur işte)...Almışken 1600pro al derim ben...Başka bi çözüm ekran kartının soğutucusunu sök,işlemcinin üstünü ve kartı bi güzel temizle,termal macunla tekrar monte et...Biraz zahmetli gelebilir ama 100 küsür dolar bayılmaktan iyidir...