arkadaşlar bEN ASUS NVIDIA GEFORCE X5200 EKRAN KARTI KLLANIYORUM.BU EKRAN KARTIMDA BİR SORUN VAR.BU EKRAN KARTI BAZI YOUNLARDA EKRAN DA GARİP ÇİZGİLER ÇIKARIYOR.MESELA GTA SAN ANDREASTA BU ÇİZGİLER ESKİDEN OLUYORDU FAKAT GEÇENLERDE YENİDEN YÜKLEDİM.BAKTIM HİÇ ÖLE BİŞE YOK VE HİÇ GARİP ÇİZGİLER GÖRMEDİM.1 HAFTA SONRA FORMAT ATTIM YENİDEN YÜKLEDİM BAKTIM Kİ GARİP ÇİZGİLER YİNE VAR.BEN HALBUKİ BİR HAFTA 2 HAFTA HİÇ SORUN YAŞAMADAN OYNAMIŞTIM.BUNUN NEDENNİ NEDİR?ACABA BU ÇİZGİLERİN NEDENİ PROGRAMSAL BİR ŞEY Mİ? CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
ekran kartı sorunu
Oyun esnasında ekran titremesi, garip çizgilerin ve renk değişimlerinin olması
Bu tür sorunlar genelde ekran kartının fazla ısınmasından kaynaklanıyordur. Overclock yaptıysanız, işlemci ve RAM hızlarını düşürün.
Ekran kartınız ve kasanız için daha etkili soğutma sistemleri edinin. Hiç olmazsa, kasanın kapaklarını açın, içini havalandırın.
Ekran kartınızın fanına herhangi bir kablonun temas edip etmediğini kontrol edin. Fanın tam performans dönmesine engel olabilecek faktörleri eleyin.
Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. Bu, özellikle garip renklenmeler konusunda büyük bir önem taşıyor.
ALINTIDIR
umarım yardımcı olabilmişimdir eğer sorunun çözülmesse arastırmaya devam ederim arkadasım
bulursam hemen haber veririm burakesan_1993
Dostum bu sorunun nedeni ekran kartı driverinden kaynaklanıyor eski sürüm yazılımlardan birini kur detanatör serisi sorun düzelicektir. 60 ila 70 serisi detanatör driverlerden birini kur şuanda aklıma gelmedi...
burakesan_1993 naptın sürücüsünü bulabildinmi yada sorununu halledebildinmi merak etttim