ekran kartı sorunu

HPQ-User
18-05-2008, 09:58   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

TeoRi sormuş:
msi 7236 ana kart ve nvidia 6200 turbocash ekran kartı kullanıyorum fakat ben ekran kartımı degistirmek istiyorum.Bu ana karta en fazla kac bit ekran kartı takabilirim.VE en uygun ekran kartlarından tavsiye edebileceginiz varmı

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel pentium d islemci msi 7236 ana kart nvidia 6200 turbocash tc ekran kartı 160 gb hardisk

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Media Center PC 3.0; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322)

Banned
18-05-2008, 10:57   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Ekran kartı işlemcisiyle rami ile bir nevi küçük bir birgisayardır ve bir nevi bilgisayar donanımlarından özgür çalışarak almış olduğu veriyi işleyip monitöre gönderir.Anakart desteklemesi konusu takılacağı slota uygun olup omamasıdır. Gönümüzde yeni anakartların tamamı PCI slotlu iken eski anakartlar AGP slotludur.Her iki slot arasındaki farkı online küçük bir araştırma ile öğrenebilirsiniz.Anakartınızın slotuna uygun alacağınız tüm ekran kartlarını anakartınız destekleyecektir.Anakartınız PCI slotu desteklemektedir ve tüm yeni nesil ekran kartlarını kullanabilirsiniz.Tavsiye olarakta sizin beklentileriniz ve bütçenizi belirtmeniz gerekmektedir.Belirtirseniz yardımcı olabiliriz.