arkadaşlar benim ati radeon hd 4850 toxıc bir ekran kartım var.. crysis warhead, farcry 2,gibi oyunlarda sürekli kapanıyor. sizce bir nvidia 8800 gts alsam sorun bitermi..
ekran kartı sorunu
kapanan nedir bilgisayar mı ? eğer öyleyse güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir. bilgisayarın özelliklerini yazarsan iyi olur
ekran kartını değiştirmene gerek yok çok iyi kart çünkü . sana iyi bir güç kaynağı lazım.ekran kartını yeterince besleyemediği için oyunlarda reset sorunu yaşıyorsun.
Thermaltake' in 550 w'lık herhangi bir güç kaynağını öneririm...
500 watt'lık bir güç kaynağı yeter. şuan fiyatları bilmiyorum ama donanım bölümüne konu çarsan ilgili arkadaşlar fiyat performans bakımından güzel tavsiyelerde bulunurlar.
arkadaşlar kasama biri 350watt diğeri 300 watt olmak üzere 2 adet power supply takarsam, bu powerlardan birini fan, dwd rw ve hardisk'e diğer power'ı ekran kartı ve anakarta bağlarasam oyunlardaki resetlenme sorunu çözülürmü...
150 lira için sistemini riske atma bence. Herkes Power supply'i es geçer. 2 sene önce 240$ a anakart 200$ a ekran kartı aldım power supply ise sıradan bir 550w idi. sonuç anakartı üstündeki güç girişi yandı. Güç kaynağını al 6-7 sene kullan bence..