Arkadaslar farkındayım forumda ve nette bu tarz cok konu açıldı ama kendi aradıklarıma göre bi konu bulamadım... isimdende anlasıldıgı üzere ekran kartı tavsiyesi istiyorum sizden...
asus 8800GT kullanıyodm ama malesef bozuldu şimdi aynı sekmentte veya daha ii bi kart alacağım.. bolca oyun oynuyorum 9800gt tavsiyesi aldım mesela bu konu için ne diyorsunuz
ekran kartı tavsiye
Bütcenizin çıkabileceğiğ üst sınır nedir? 170 TL civarında 512mb 9800 gt en iyi alternatfitir.
walla bi 200 tl fln düşünyorum az yukarı aşağı oynayabilir tabi.. şimdi 9800 gt bide gtx var anladıgım kadaryla 2 si arasında fiyat veya performans cok fark varmı?
GTS 250 260 TL ve az da olsa 9800den iyidir.Ben 9800 gt kullanıyorum dehşet bir kart.
Bütçeniz ne kadar?
PSU(güç kaynağınız) ne kadar?Kaç watt ve markası ne?
PSU'nuzu göre ekrna kartı alın.
Örneğin, 9800 GT için minimum gerçek 400 watt PSU lazım.
http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9800gt_us.html
doğru diyosn arkadasım şimdi baktım üzerinde 530W yazıyo bunn gerçek olup olmadıgını nerden öğrenebilirm.. model no: Raidmax RX-530A ATX 12V
Sanırım yeterli olacaktır.
Ama sen yine de bir Adem abinin görüşünü al.Ama Raidmax gerçek PSU'dur.
Bütçene göre iki karttan birini seçmelisin.
PALIT - GTS250 GREEN 512MB
POWERCOLOR - HD5750 1GB PCS
İkisi de 9800 GT'den daha iyidir.
son olarak 9800 GTX le HD5750 yı kıyaslarsak ne diyosn arkadasım
Öncelikle piyasada sanırım 9800 GTX yok.Bulabileceğinizi sanmıyorum.
Sorunuza gelince 9800 GTX birazcık 5750'den daha iyi.
Ama yeni teknolojileri barındırması hem de DirectX 11 destekli olduğundan 5750 daha iyi bir seçimdir.
Ayrıca testte GTS 250'nin daha iyi oluduğunu görmüş olabilirsiniz.Ama testteki model 1 GB'lık olandır.
Benim önerdiğim veya sizin alacağınız Green 512 MB'dır.Green modelinin saat hızları daha düşüktür.Amacı güç tüketimini azaltmaktır.Normal GTS 250'den birazcık daha kötüdür.