Asus P5LD2-VM SE
Bu anakart'a uyumlu en iyi ekran kartı nedir ? 150-200 civarlarında bi' bütçem var.
-Buna göre tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Asus P5LD2-VM SE
Bu anakart'a uyumlu en iyi ekran kartı nedir ? 150-200 civarlarında bi' bütçem var.
-Buna göre tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
150 -200 civarı bütçe ile ancak orta sınıf kart alabilirsin fazla iyi şeyler umud etme... önerileri bu işlerle daha ilgili arkadaşlar yapacaktır eminim, benden bu kadar :P
Call of Duty 4 Modern Warfare 2 çalıştırsın yeter.
anakart olarak gigabyte tercih edin.
1.hd 4770 al yukardaki linklerde arkadaşların belirtmiş o parya en iyi performansı alırsın.
2.hd4670 hd4770 in çok gerisinde bi karttır.
3.anakartı var zaten okumadan çok yorum yapıyosun alien fx.ve gereksiz yorumlar bunlar.
4.asus ,msı. gigabyte hepside iyi anakartlardır alırken fp ve ilgin varsa chipset ve bios(o.c için) durumuna bakarsın
NVidia 8600M GT bile MW2'yi 1024x768 çözünürlükte hepsi High'te kasmadan açabiliyo. Sadece Antialiasing kapalı :)
nvidia geforce 8600 gt call of duty den daha fazlasını çalıştırır zaten call of duty o kadarda zorlayıcı bir oyun değil.
Ben 1 ve 2 yi cok rahat oynadım oynuyorum. şu ana kadar oynadığım hiçbir oyunda takılma yaşamadım. Fazka oyun oynamıyorum gerçi cod 4-5 undercover wihelman filan her oyunu oynarım oyun alırken acacakmı açmıcakmı derdim yok o iyi uyuz oluyorum ona ya.
Bu arada çözünürlük hepsinde 1600 X 1050