beyler bi baktım ama ekran kartımı oyunlar için alıcam o yuzden buraya açtım. Benim ekran kartım nvidia GeForce8400 GS. oyunları low detayda oynuyorum. 4 gb ram im var ve vista kullanıcısıyım. ekran kartı 150 liraya kadar olsa güzel olur acil tavsiye bekliyorumçok acil[*<]
Ekran kartı tavsiyesi lazım!
evet, HP pavilion dv6000
Laptoplarda ekran kartı değişiyormuydu ki!Bazı özel laptoplarda parça değiştirmek mümkündü sanırsam.
benimkinde değiştiriyorum ram mesela 1 gb di 2 tane 2 gb ram taktırdım
Ama ram ve ekran kartı çok farklı şeyler belki ekran kartı da değişir ama çok masraflı bir iş olur.
sen bana bi tavsiye ver belirttiğim ozelliklere uygun
Dizüstü bilgisayarlarda ram ve sbit disk haricinde yükseltme yapamazsınız. Bazı istisna modeller hariç, ki onlar da çok azdır.
Bana sorarsan harici ekran kartı al sanırım laptop'a ekran kartı takviyesi öyle yapılabiliyordu.Ama yanılıyor da olabilirim.
saol ama toplama fikrine geçtin inş crysisi hiç takılmadan high seviyede bi grafikle oynayacağım. pc yi bütün güç ve paramla topluyorum spr bişi olacak gibime geliyo nese bu konuda laptop olmadıını vaarsayıp tavsiye verirseniz yardımcı olursunuz
150 dolar altı istiyorsan ATI Radeon HD 4770 önrebilirim.Crysiste 33 fps alıyor. 450 liraya kadar bir şey istersen o zaman da ATI Radeon HD 4890.Crysiste 54 fps alıyor.Ama eğer ekran kartım iyi osun diğerlerinden kısıp süper bir şey alırım diyorsan,Crysis'te 87 fps alan nVidia GeForce GTX 295'i önerebilirim.750 lira civarında.