arkadaşlar ekran kartı alacam ama bilgisayarıma hangisi uygun pc min özellikleri
CPU Türü
DualCore Intel Pentium E2220, 2433 MHz (12 x 203)
Anakart Adı
MSI G31M3 V2 (MS-7529) (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Görüntü Bağdaştırıcısı
ATI Radeon HD 3400 Series (256 MB)
ekran kartı tavsiyesi
Güç kaynağınız kaç watt "W" ve bütçeniz ne kadar ?güç kaynağını görmek için kasanın içini açtım
output peak 300 w rated 250w
input 230v
ve güç düğmesinin yanında input:230v only yazıyor kaç olabilir maalesef bi bilgim yok :)
bütçem 80 tlSon Düzenleme: aydın tulay ~ 25 Mayıs 2011 17:48
malesef bütçeniz çok düşük tabi oyuun için değiştiriyorsanız işlemciniz gayet yeterli kaç gb ram iniz var elinizde
Kardeş şu an piyasada 80 TL'ye oyun oynatan ekran kartı yok.Eğer 100-150 TL gibi bi paranız varsa HD 4670'i alabilirsiniz.
ama sanırım yinede o karta elindeki psu yetmiyecektir
malesef bütçeniz çok düşük tabi oyuun için değiştiriyorsanız işlemciniz gayet yeterli kaç gb ram iniz var1 gb ram elimde 512 paylaşımlı ekran kartım var call of duty black op 800/600 çözünürlükte oynayabiliyorum ama bu gibi oyunları biraz daha yüksek çözünürlükte oynamak istiyorum bu gün sordum piyasada 80 ile 100 tl arasında 1 gb ekran kartları var almak istedim ancak bilgisayarıma uygun olanını bilmiyordum onun için yardımcı olursanız sevinirim sistemime uygun bi ekran kartı özzelikleri nasıl olmalı
yardımlrınızı bekliyorum teşekkürler
ekran kartından önce psu almanız lazım çünki alacağınız ekran kartı elinizdeki psu yetersiz kalıp ekran kartına ve ya başka parçalarınıza zarar verebilirsiniz. bence sen önce spu al sonrada eline para geçince ekran kartı alırsın ayrıca 2 gb daha ram alırsanız pc çok rahatlatmış olursunuz
kardeş haklısın ama ne yapayım gönlüm el vermiyor 5-10 tl daha ucuz diye gidip alıyorlar dandik kaliteden yoksun bileşenleri sonrada sorun çıkıyor şimdi bu önerdiğim psu dan daha iyi ve ya aynı performansta aynı kalite ve sessizlikte ve aynı W da daha ucuza varsa sen önerini yapta bizde bilelim haksızsam haksızsın de
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=52898
ya power değişicek yukardakini alıcan yada power belki değişmeden aşşagıdakini alıcan yukardakini öneririm.
Bu tür kartları aldınmı oyun çalıştırsın diye duva edersin.
http://www.vatanbilgisayar.com/z ... ils.aspx?I_ID=54912
Nvidia gforce 8500 gt işini görür fiyatıda 70-80 arası birşey gta 4,call of duty vs oyunları sorunsuz oynarsın
kardeş o paraya ekran kartı alacağına anakartında onbord varsa onunla devam et daha iyi parana yazık
Ona bakarsan bende fx5500 ile sorunsuz oynuyordum.Ama 1 kare/sn , 2 kare/sn... Kardeşim tekrar söylüyorum şu an piyasada 80-90 TL'ye adam gibi oyun oynatacak kart yok....aynen katılıyorum yok eksinlikle en az 200 tl lik kart gerekli hem madem 80 veya 90 tl lik kartlar sorunsuz gta 4 oynatıyor demek bizi hep kandırdılar varya gts 250 zotaca 260 tl para verdim yazık ya
aynen katılıyorum yok eksinlikle en az 200 tl lik kart gerekli hem madem 80 veya 90 tl lik kartlar sorunsuz gta 4 oynatıyor demek bizi hep kandırdılar varya gts 250 zotaca 260 tl para verdim yazıkvalla nıko ya hiç sorma ben sizden de enayiyim desene gidip HD6950 ASUS DİREX CU II aldım 635 tl ye bende kide ne enayilik dimi xd...
valla arkadaşlar gerçekten ne alacağımı şaşırdım şu an. en iyisi ben bu şekilde devam edeyim.
yani ekran kartım 512 mb ve paylaşımlı biraz daha yüksek bişi alayım dedim.
bide şu an mevcut ekran kartımla ve almayı düşündüğüm ekran kartını aynı anda kullanamazmıyım .
eğer kullanılıyorsa sorunumu çözer herhalde