Soket 775
Intel D865GSAL 865G 800MHz DDR/400 Vga+LAN
Elimizde böyle bir board var.Bu anakarta uygun ekran kartı almak istiyoruz tercih edebilecegimiz ekran kartlarını paylasırsanız sevinirim.Simdiden Tesekkurler
Not:Ekran kartı 100 ytl'gecmemelı.Mevcut Ram 512
Ekran Kartı Tercihi
arkadaşım 100 ytl lik ekran kartından ne bekleyebilirsin ki
En azından on bord luk ekran kartından ıyıdır.Su anda wındows gorsel temalarını bıle kapatıp kullanıyoruz pc yı :).Soyle bı tercıh yapacagız sanırım:
Leadtek 340td GF FX5200 256 MB DDR 8X DVI-TV OUT
Bu konuda daha yardımcı olacak yorumlarınızı beklıyorum....
Biraz daha para katıp ati 9600 serisi al en azından.Mesela 9600xt.
9600XT öneririm 150 falan olur ama..:))
Shappire Atı Radeon 9600Pro nasıldır?
Not:Ekran kartının kullanılacagı pc grafik agırlıklı uygulamaların kullanılacagı bır pc degıldır ıhtıyac olarak bızı rahatsız etmıyecek.Grafık yogunluklu degılde sıradan basıt uygulamaların calıstırılacagı genelde ofıs uygulamaların ve web kullanılımın yapılacagı bır makınadır
FX5200, pek de güzel alıonabilir o zaman..
Fıyatta uygun ılk tercıhım o olacak.Atı 9600pro bıraz pahalı ona gore.
Yorumlarınız ve katkılarınız ıcın tesekkurler.
9600xt fazlada zorlama nasıl olsa göruntu kalitesiyle ilgilenmeyecen!!!
Recep Baltaş6200 TC derim :))))Gözlerime inanamıyorum..
"ATI'ci" Recep Baltaş`tan nVidia ekrankartı önerisi..
Bence tarihi bir an olmalı öyleyse..:))
Alla alla..
Fx 5200 al bence hem diğerlerine göre daha ucuz.
salla atiyi :P sen geforce7800gtx al biraS kasar parası 100 doların acık ustunde :P:P:D:D
askersalla atiyi :P sen geforce7800gtx al biraS kasar parası 100 doların acık ustunde :P:P:D:Azcıkmı :)))))))
arkaşlar ekran kartı arıyorum.en yüksek fiyat 150ytl ye çıkabilirim .önerilerinizi bekliyorum.
cancavarlyarkaşlar ekran kartı arıyorum.en yüksek fiyat 150ytl ye çıkabilirim .önerilerinizi bekliyorum.Anakartın AGP ise 9600XT o fiyat civarında..