Öncelikle Herkeze Merhaba Bana 512 Mb 128 Bit 100 Tl Yi Geçmiyecek Bir Ekran Kartı Birde 50 Tl Yi Geç Miyecek En Sağlam 1 Gb 800 mHZ Bir Ram ÖnerirseNiz Çok Sevinirim :) aYrıca Ekran Kartı PC-I RAMDE DDR2 :))
Ekran Kartı Ve Ram Önerirmisiniz _?
şunları tavsiye ederim
HI-LEVEL 1 GB DDR2 800Mhz PC6400 Soğutuculu Ram 54 tl exa bilgisayar
Powercolor 512 Mb Ati 4650 (128bit) DDR2 Pci Exp. Ekran 100 tl hızlıal.com
Hi-Level'ın soğutuculu ramlerine aldanma; son derece kalitesizler... demişsin.....
kesinlikle katılmıyorum.tamam çok kaliteli değiller ve oc kapasitesi yok ama kaliteliler.
onabakarsan Kingston 1 GB DDR2 800 MHz Ram lerin de oc kapasitesi yok ve hyperx ler kadar kaliteli değiller.
ha sen hyperx yazmış olsan tabiiki benim yazdığımdan çok daha kaliteli derdim.
ama bu iki ürün arasında kalite farkı yok.
1 GB DDR2 Ram'i soğutucu alıp ne yapacaksınız ?
bu fiyata soğutucusuda olsa fena mı olur ki
sonuçta soğutucusu olması avantaj değilmi?
Pasif soğutucu olması pek avantaj değil. Ayrıca 1 GB DDR2 ramlerde soğutucu olması pek birşey ifade etmiyor. Lüzum yok açıkçası böyle polemiklere.
yo hayır polemik olsun diye yazmıyorum.
soğutuculu olması ajantajdır demek istiyorum.
tabii seçim arkadaşın hangisini seçerse seçsin.
İlla avantajdır o konuda problem yok. Ama soğutucu'lu diye hemen alınası bi durum yok onu kastettim. Soğutuculu HI-Level yerine Kingston tercih ederim.
tabii ki soğutuculu kingston benim de tercihim.
ama biraz daha pahalı.
bu arada ramlerin fiyatları artacakmış internette okudum haberiniz varmı.
hemde epey artacakmış.
Soğutucu Kingston da değil sek Kingston tercih ederim :D
DDR2 muhtemelen artacaktır. DDR3'ler piyasa hakimiyetini kurduktan sonra DDR2'ler DDR kıvamını alacak :)
yok hayır ddr 3 lerde epey artacakmış.
bilmem bazı ram firmaları bilmem neye geçiş yapamamışlar da geçiş yapanlarda üretim yoğunluğunu kaldıramıyorlarmışta felan filan.
Arttırsınlar bakalım. Arttırdıklarında söveriz :))
tabii ki soğutuculu kingston benim de tercihim.Analizcilere göre yatırımyapılmadığı için önümüzdeki günlerde DRAM kıtlığı çekilebilir.
ama biraz daha pahalı.
bu arada ramlerin fiyatları artacakmış internette okudum haberiniz varmı.
hemde epey artacakmış.
Yatırım yapılmamasının esas sebebi ise son iki hatta üç yıldır işlerin DRAM üreticileri için pek de iyi gitmemesi. DRAM Exchange'e göre bazı boyutlardaki belleklerde hali hazırda sıkıntı baş göstermiş.
Spot pazarda bazı PC üreticilerinin DDR2/2GB bellek modüllerine 55 dolar ödediği bile iddia ediliyor. Bu fiyatlar üreticiler açısından gerçekten korkunç pahalı.
Bilgisayar piyasasında sermaye harcamaları 2009 yılında büyürken 2011 ve 2012 yılları arasında 10 milyar dolardan 12 milyar dolar seviyesine çıkacak. 2010 yılında PC pazarı yüzde 13 kadar büyüyebilir. bu haber sanırım
Son Düzenleme: GRU55 ~ 21 Ağustos 2010 12:02
HI-LEVEL ramler sorunlu gibi. en güzeli kıngston bence. 5 yıldır ben ve arkadaşlarım kıngston ramler kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık bozuk bile çıkmadı. bir kere hı-level li makina topladım ilk toplamamda bozuk çıktı bi daha tövbe almam. :)
Bende de 3 senedir 1 GB Kingston ram takılı sesini çıkartmadı şimdiye kadar :)