9250 atı roden ekran kartım var bilgisayarın yavaşladığını hisettim kasadaki parçaların ısısını kontrol ettiğimde ekran kartının parmağımı neredeyse yakacak derecede ısısının olduğunu hissettim ne yaptıysam çözüm bulamadım driwerı güncelledim biosu resetledim nafile ekran kartım şuan ateş gibi ...
ekran kartı yanacak acil
elinle değilde everestle filan bir ölç kaç derece oluyor maxımum, gerçi o kartta milattan kalma ısı ölçer olmayabilir.
everest kurdum ama ekran kartı sıcaklık değerini bulamadım
o kartın zaten ısı ölçeri olamaz çok eski bir kart ...
Durum biraz çözümsüz gibi. Birtek seçenek var ekran kartı fanın temizlemek tozdan.
ya arkadaşlar bu ekran kartlarını fanı olmaz resimdeki ekran kartı
http://i.pricerunner.com/prod/11 ... AGP_DVI_TV-OUT.jpeg
inceleyin..
https://www.chip.com.tr/forum/EKRAN-KARTi-YANiYO_t104447.html
soru: ATİ Overdrive(o.c) yaparsam ne olur X1550 yanabilir mi? Kilidi aç desem.
hala çözüm bulmuş deyilim
yaw bu konu aclmaya degmeyecek kadar dusuk bır kart be bu ne yaw ne bılım 2. el 20-30 ytllık kart alın yaw
o kart hala yanmadıysa hiç yanmaz....
zaten ekran kartının gpusunun bulunduğu bölüm elini yakacaktır. insan eli 45 dereceden üstüne dayanamaz fakat ekran kartları 100 derceye kadar dayanır. her hangi bir anormallik yok..
benim kartda öyle çalışıyor.hiç bir problem olmuyor.Ama illa sıcaklığından çok şikayetçiyseniz. Carrefour sa da 4 köşe şeklinde vantilatör görmüştüm.Kasanın yanına dayayın onları kesinlikle çözecektir. fiyatı 25-30 lira civarı,hem tüm parçaları da soğutur..
Benim bildiğim 9800'lerin üstünde fan olur :)yok mustafa abi ekran kartının gücüne göre fan koyarlar fazla güçlü bir kart değilse zaten fana gerek yoktur.örn: sen 9800 lüklerin üstünde fan olur demişsin ama HD 4350 de bile yok :Dkonuyu açan arkadaşın sorusuna cevap:9250 150 nm lik bir kart benim 9800pro da 150 nm idi ve bende elimi değdiremiyordum.Yani bunda anormal bişi yok.
pc nin performansı bir gidip bir geliyo artık ekran kartındanmı kaynaklanıyor başka sorundan mı bilemiyorum ...