i5 2400 1155 LGA ana kartım var.asus r7 250 gddr5 2 gb 128 bit amd radeon dx 12 ekran kartı aldım.bilgisayarım bu kartı tanımadı.bu kartı kullanabilmem için ana kart önerisi yada bu ana kartıma uygun iyi bi ekran kartı önerirmisiniz.teşekkürler
ekran kartı yardım
Bigisayar için sadece kullanıcıyım.buradaki bilgisayarcıya götürdüm uyumsuz olduğunu ana kartın değişmesi gerektiğini söyledi.bizede ikinci el bi ekran kartı satt.bu yüzden yardıma ihtiyacım var.teşekkürler
bu işlemciye göre sıfır anakart piyasada yok. ikinci eller de 300 den aşağı değil.
eğer altından kalkabilirim dersen elindeki anakart, işlemci ve rami satıp üstüne koyarak şu parçaları alabilirsin:
ryzen 1300x
msi a320
ddr4 2666 2x4gb
aerocool 400w (bunun denginde veya daha iyisi varsa alma)
bu bahsettiğiniz sistem ideal bir sistemmi mesela msi 1060 kaldırırmı?
ekran kartı elimizde kaldı.o yuzden en azından kullansaydık diye düşündüydüm.ama olmuyor sanırım.600 dolar bütçem var ama nasıl ne alacagımı bilmiyorum dediğim gibi sadece kullanıcıyım.ekran kartında bi kazık yedik anlayacağınız.
ekran kartını kullanıp ilerde yükseltmeyi düşünürsen şu parçalarla bi sistem toplanabilir
ryzen 1600x (bütçen yetiyorsa ryzen 1700)
msi b350m
ddr4 2x8gb 2666
highpower 500w (1060 için)
ilerde yükseltmeyi düşünmüyor ve ekran kartına uygun sistem toplamak istiyorsan önceki mesajda önerdiğim ryzen 1300x lü sistemi toplayabilirsin.