Ekran Kartı Yetmeyen oyunları çalıştırma programı
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bu programlar hep fos çıkar ya dur bakalım gi deneyelim
Bu programla CRYSIS Warhead ı son ayarda oynatırmı
http://www.webmastersitesi.com/i ... -hizlandirici.50561
Burada açıklama yapılmış.. Ön yargı olacak ama işe yarayacağını sanmıyorum...
Arkadaşlar benim pc de ekran kartı sorunu yok onun için o programla çalıştırınca hiçbişey farketmedi.Ama komşuya verdim pro yu, onun paylaşımlı ekran kartı var dı hiç oyun kaldırmayan pc, moto gp 3 ü hiç kasmadan açtıını sölüyo.Ama kullanımı karışık biraz.İsterseniz google den arayıp bakın yorumlara filan 3d analyze die
http://www.webmastersitesi.com/i ... -hizlandirici.50561
Arkadaşın verdiği sitede daha detaylı anlatılmış.Yani bn sizde çalışır mı işe yaramaz mı tam bilmiyorum nette buldum paylaşayım dedim işte
Yavv zaten bööle programlarla uğraşıcaana git 2.el ekran kartı al.İstediğini oyna :D 256 mb olsa çoğu oyunu oynaya bilirsinizz.Ama bn yine de paylaşiim dedimm işte
(Sözüm sana değil) O açıklama verilen linkteki konu kilitlenmiş. Pek fazla işe yarayacağını düşünmüyorum, aslında denesem fena olmaz da ; Cod 4'ü yüklerim olmaz krize girerim :)
Bu programın işe yarayacağını düşünüyorum. Teşekkürler, emeğinize sağlık.
Sizlere son bir kıyak.. :) Altta RapidShare linkini koydum.
Devrim niteliğindeki bu program ile ekran kartı olmadan birçok oyunu açabileceğiniz gibi, ekran kartınızın yetmediği bütün oyunları açabilirsiniz. Üstelik donma sorununuda ortadan tamamen kaldırıyor. Ben arkadaşta 128 ekran kartında normalde açmasının imkansız olduğu Call Of Duty 4'ü sorunsuz ve donmadan oynadım.
Windows 7 kullanıcıları, bu programı gördü diye sevinmesin. Hevesinizi kırmak istemem ancak, programı XP'de ve Vista'da(Vista'da çalışma olanağı olmayabilir) çalışıyor.
Bu program bazı işletim sistemlerinde çalışmayabilir anacak benzer programlar var. OpenGl , activeX hızlandırıcı programları die aratın windows 7 uyumlu programları bulabilirsiniz...