ekran kartı yükseltilebilir mi?

m1nato
18-08-2008, 18:37   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

-ekran kartları için biostan yükseltme yapılabilinir mi?
-bıos ayarları neleri kapsamaktadır?
-ekran kartı performansı nasıl arttırılır?
-program kullanılmalı mıdır?
-tavsiyeleriniz nelerdir?
-bıos ayarları varsa nelerdir?

LYDER
18-08-2008, 18:42   |  #2  
LYDER avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
733 mesaj

ekran kartı bıostan pek fazla yukseltılmez sadece surum orenmek ıcındır eger nVIDIA ysa ntune programı yada nEDITOR atı/amd ise atı catalyst center 6.3 sürümü mevcut ama eger sıstemınız kaldırmıyorsa o.c yapmamanınız oneririm bide yapcaksanızda arastırarak yapmanızı öneririm

SAİNT
18-08-2008, 18:45   |  #3  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

bıos o kadar fazla bi değişiklik yapılacak bi ünite değil sadece gereksinimleri karşılamak üzere vardır örneğin ön yüklemede ilk tanınacak aygıt gibi yada awardsa biosunuz smart fanı kullanabilirsiniz o/c içinde bazı uygulamaları buradan değiştirebilirsiniz ekran kartı için biostan sadece on board kartınız varsa harici takacaksanız onboardu kaldırabilirsiniz başka bi işlem yapma ihtimaliniz yok ekran kartı konusunda ekran kartını performans olarak artırırısınız ama bu karta bağlı müsade ettiği sürece performans gibi güzellikler yanında ısı ve randıman değişiklikleri ve kararsız bir çalışma stresinede girebilir en mantıklı yol bütcenizin el verdiği en performanslı kartlar güncellemeler perormansta bi nebze yardımcı olurlar. program olarak riva turner programını çogu kişi o/c kullanır gayet iyidir.

pctrans
18-08-2008, 20:12   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
542 mesaj

ben yeni bişey keşfettim benim yeni aldığım anakartın bios hem cpu hem ram hemde ekran kartını o.c yapma imkanı sunuyor süper bişey