Merhaba arkadaşlar.zotac gtx275 ekran kartı aldım. full hd monitörüm var. 6gb ram, amd 945 işlemcim var.
bu özellikleri zorlayabilecek bir oyun tavsiyesi istiyorum sizden. elimdeki crysis warahead, gtaIV, Call of Duty Modern Warfare 2, Farcry gibi oyunları tüm grafik özellikleri açıkken oynayabiliyorum. ekran kartının ısısı 84 C yi geçmiyor. biraz daha zorlamak istiyorum. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
ekran kartı zorlama
neden zorlamak istediğini sormamın bi sakıncası var mı
yok tabikide sadece test amaçlı.
Test amaçlı öyle zorlanmaz ama ARMA 2'yi dene o zaman.ç.Hatta editörde bir kaç bin tane bot koyup işlemciyi bile yakabilirsin (Mübalağa yapıyorum).
pc çok iyi ama sanki 84 derece biraz fazla gibi bence bunu bozmanın bi nedeni yok illa ki pcyi bozacam diyosan overclockla aynı oyunları aç sonra da gideceğin pc tamircisinin adresini yaz da gelip şu bilgisayarı bi görelim
84 derece normal, ekran kartları fazla ısınır benimki yazın 100 ü vuruyor...
bazı arkadaslar yanlıs anladı herhalde ısı sorunum yok, şimdiye kadar oynadığım oyunları bilgisayar yetmediği için düşük çözünürlükte oynamıştım. bu özelliklede takılabilecek bir oyun istiyorum varsa yardımcı olun sadece.
Arma 2 yazdım yukarı.Kesinlikle very high'de takılır.
Crysis WARHEAD da denediysen zaten daha fazlasına gerek yok ama illa deneyeceğim diyorsan benchmark testleri var direk ekran kartını ve işlemciyi deneyebilirsin ayrıca o ekran kartı için yük altında 84 derece gayet normaldir.
crysis warhead de 1920*1080 i bulamamistim buldum ve denedim ama maalesef 10 fps de alsa oynatmıyor. grafik özellikleri enthusisast da ve anti aliasing 16xQ da 1680x1050 de 23 fps ve üzeri alabiliyor.