ekrankartı modelı ati radeom 9600series ındrıcem nerde ındırım yardım
ekran kartı
burdan ınderemedım baska nerden ındırebılrım
HUSEYİN1990burdan ınderemedım baska nerden ındırebılrıDalgınlık. Bulamazsınız tabi ki. Ati'nin 9600 serisi ekran kartı yok. O seri Nvidia'da. Ekran kartınızın modelini tam öğrenin.
ismailmazisen bayağı dalgınsın kardeş.buraya bi bak istersenDemek ki, varmış.
driveri buradan indirebilirisn.dili türkçe yap birinci olanını indirŞimdi bu olay bana şunu hatırlattı. Eski başbakanlarımızdan Tansu Çiller Sivas mitinginde halka "Sivas'ı il yapacağım" demiş. Halk, "Sivas zaten il" deyince. Demek ki yapmışız demiş.
Rivayet ne kadar doğru bilemiyorum tabi ki...
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 14 Mayıs 2009 15:18
eltahirDemek ki, varmış.Abi koptum supersın [*<]Şimdi bu olay bana şunu hatırlattı. Eski başbakanlarımızdan Tansu Çiller Sivas mitinginde halka "Sivas'ı il yapacağım" demiş. Halk, "Sivas zaten il" deyince. Demek ki yapmışız demiş.
Rivayet ne kadar doğru bilemiyorum tabi ki...
:D
yav arklar ındırdım atı drıverlerını sole bı hata alıorum bana yardım edın ne olur ya cd aldım yıne aynı sorun verdı nasıl yuklıcem bunu http://bp0.blogger.com/_f6NwMKjm ... yuklerken-sorun.bmp
HUSEYİN1990yav arklar ındırdım atı drıverlerını sole bı hata alıorum bana yardım edın ne olur ya cd aldım yıne aynı sorun verdı nasıl yuklıcem bunu http://bp0.blogger.com/_f6NwMKjm ... yuklerken-sorun.bmpEran kartınızın marka ve modeli nedir tam olarak?
İşletim sisteminiz nedir? Kaç bit'lik işletim sistemi?
HUSEYİN1990(ATİ) ati radeon 9600Eski sürücüyü tamamen kaldırıp yeniden başlatın sonra tekrar yeni olanı yükleyin.
formatan sonra yujkledım 32 bit intel pentıum4 3.00 2ram var
Catalyst Software Suite ındrdık aynı hata verıor bu c yuklemeye yapıor ama degısık bır yuklemesı var normal degııl zaten aygıt yonetıcınde ? varonu tanıtmalıyım ama yukleme basarısız dıor
sistemde .net framework var mı yoksa indir kur varsada sürümüne bak eski ise bunu indir.
.NET Framework 3.5 SP1::
bızdekı servıs pack 3 ama pc goturduk yaptı adam drıver yuklemıs oldu ark dıor knıht oynucam dıor ekran yok ses var dıor
neden acaba