Yeni Bilgisayarımın Ram'i 4gb ekran kartı 1.7gb fakat intel'in yani invidia gibi markalar değil oyunu açarmı yani markası sorun çıkarırmı...
Ekran Kartı
Ne anlatmaya çalıştığını anlamadım.Piyasada 1.7 GB ekran kartı yok.Ayrıca intel'in ekran kartıda yok.Ancak Ati(amd) ya da Nvidia'nın ekran kartları var.Birde anakartın üzerinde entegre olarak onboard dediğimiz ekran kartları var.Oyun açar mı açmaz mı öğrenmek için ekran kartının marka ve modelini,bilgisayarının diğer bütün parçalarını ve oynamaya çalıştığın oyunları belirtmen lazım.
Bilgisayarda Ekran kartı Intel(R) Graphics Media Accelerator HD Diye Geçiyor ayrıca Toplan Kullanılabilir Grafik Belleği İse 1751 mb diye geçiyor Anlatmak istediğim bu Diğer sormak istediğim ise Oyunların istediği ekran kartı boyutunun çok üstünde benim ekran kartı sadece markası farklı oyunu açarmı bi sorun çıkarmadan onu demek istiyorum...
Ekran kartın onboard.Yani bilgisayarında harici bir ekran kartı yok.Bu ekran kartı senin bilgisayarında bulunan RAm'leri kullanır.O yüzden toplam kullanılabilir video belleği'nde 1700 Mb yazar.Bu ekran kartı ile pek fazla oyun oynayamazsın.Ama bir çok oyunu açar.(sadece açar). Kaliteli bir görüntü sunmaz.
Görücez xD Yanliz Windows 7 Deneyim dizininde Oyun Kalitesi 7.9 üzretinden 5.9 arkadaşın bilgisayarının kaldırmadığı oyun yok onunki ise 6.1 zaten şimdi cod 7 ve Darksidersi yüklüyorum bakalım nasıl olucak...
Cod 7 de o ekran kartıya 15 FPS yi geç helal sana !! :)