arkadaşla benim ekran kartım var paylaşımsız bunu ben paylaşımlı hala nasıl getirebilirim bi yolu varmı ??
ekran kartı
Kesinlikle gereksiz. Paylaşımsız değil zaten onboard. Ekran kartlarında belleğin önemi yoktur, sadece çoklu monitör işin içine girdiğinde önem kazanır.
kardeş ekran kartı 128 lik onun için donuyor oyunlarda yenisinide 3-4 ay sonra alcam onun içn paylaşımlı yaparsam beni biraz daha idare eder 4gb ram var 32 oldugu için 3.25 görüyor en azından 7oo*8oo mb ram den alsa benim içi çok iyi olur diye düşünüyoru
Ekran kartının modeli ne ve hangi oyunda donuyor ?
kardeş ekran kartı 128 lik onun için donuyor oyunlarda yenisinide 3-4 ay sonra alcam onun içn paylaşımlı yaparsam beni biraz daha idare eder 4gb ram var 32 oldugu için 3.25 görüyor en azından 7oo*8oo mb ram den alsa benim içi çok iyi olur diye düşünüEkran kartının modelini söylemelisin. Her şey bellek değildir. Eğer hafif bellekle biraz olsun performans artışı yakalayabileceğini düşünebilmemiz için modelini de söylemen lazım.
kardeş ben paylaşımlı olmayan ekran kartımı paylaşımlı yapıp yapamaagı soruorum
kardeş benimki paylaşımlı bende hiç sıkıntı olmuyor neden anlamıyorum yeni oyunları oynuyabilirim ancak çogu kişi perfonmans düşürü diyor ancak ben katılmıyor 1-2 gb ramde paylaşımlı ekrn kartı problemli olur ama 4 gb almuyor ben d ehiç sıkıntı olmuyor