Benım ana kartım ECS ekran kartım 128 mb anakartda bırlesık .. Benım ana kartım hangı model ekran kartlarını destekler ....
Bide ben ana kart ddr2 ddr3 ekran kartı taksam calısırmı ?
Benım ana kartım ECS ekran kartım 128 mb anakartda bırlesık .. Benım ana kartım hangı model ekran kartlarını destekler ....
Bide ben ana kart ddr2 ddr3 ekran kartı taksam calısırmı ?
anakartın modelini başlat çalıştıra dxdiag yazarak ordaki bilgilerden öğrenebilirsin,orda anakartın modeli yazar zaten.daha sonra ecs'nin kendi sitesinde anakartını aratır ve pdf dosyasını indirirsin orda özellikleri yazar kardeşim hangi işlemci hangi ekran kartı ram kapasitesi ne kadar hepsi yazar orda kardeşim
ddr2 yada ddr3 terimleri ramlarla alakalı bi durum yani ekran kartı soketi ile alaklı bi durum söz konusu değil grafik akrtlarını birbirinden ayıran terim ise agpx8 artık eskiyen ziyadasiyle eski sistemlerde bulunan bir teknolojidir. eğer anakartınız ddr2 ram slotu destekliyorsa donanım bilgim dahilinde anakartınızda pcıe x16 slotu vardırki bu en son kullanılan bir soket girişidir piyasadaki Gddr 2,3,4,5 bu kartların hepsini destekler ve takabilirsiniz 2,3,4,5 ibaraleri ise performansla alaklı bi durum şu anda en hızlı ekran kartları gddr5 tarnsfer hızınu kullanmkata şunu iyi anlayın ddr ibaresi ram gddr ibaresi ise ekran kartıyla alaklı terimlerdir.