ARKADAŞLAR BENDE MSI P4M890/900MN ANAKART VAR REM İSE VERİTECH GVP512HLTXX6D6 REM VAR BUNLARA UYUMLU EKRAN KARTI ALMAK İSTİYORUM İŞLEMCİ PENTİUM 4 CPU 3,00GHZ BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ SİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR
ekran kartı
sanırım anakartın agpx8 destekliyorsu
bunu tavsiye ederim
yok değilde pcıex16 destekliyorsa fiyat belirt sana uygun olanı önerelim anakart özelliklerini bulamadım o yüzden agpx8'mi yoksa pcıex16'mı olduğunu bilmediğim için tam net cvp veremiyorum anakart modeli marka tam olarak ve doğru şekilde yaz.
anakart tam olarak (vıa p4m890/900 chipset based ) yazıyor kitabcıgında birde kendi kendine kapanıyor donuyor servise götürdüm bir şey yok dedi sadece ekran kartı istiyor dedi üstündeki 512 rem paylaşımcımış 448 reme 64 de ekrana kartı destekliyormuş ekran kartı alsam düzelirmi bana yardımcı olurmusunuz bütçe önemli degil sen secenekleri yaz yeter teşekür ederim şimdiden
kardeş anakartın pciex16 ben baktım. benim yazdığım ürünlerden alabilirsiniz.
teşekür ederim ekran kartını degiştirdikten sonra acaba randuman alabilirmiyim kusura bakma ben fazla anlamıyorum sizin sayenizde bilgileniyoruz donmasına sebep acaba ekran kartının yetersiz olmasımı sence pc nin özelligi nasıl çok soru yazdım ama bilgienmek istiyorum teşekür ederim şimdiden
en son önerdigin ekran kartı 512 lik olanı alsam oyun oynaya bilirmiyim acaba