Arkadaşlarr çeşitli forumlardaa aradım bulamadımm ama sorayım dedim sizee... ben pes 2013 Cd si alıcamm...ama arkadaşım ekran kartı belleğin az dedi açmaz oyunu dedii.. aşağıda foto var bi bakın nasıl yükseltirimm çaresi yokmudur. Teşekkür ederim
ekran kartıııı offf. acill. Lütfenn
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Verdiğiniz Site Sanırım oyun seçiyoruzz ve bu oyunaa göree ekran kartımımı belirliyorr. ve biz o ekran kartını alıyormuyuzz yoksa otomatik olan bişeymiii buu pek anlamıyorum bu işLerDen....
Verdiğiniz Site Sanırım oyun seçiyoruzz ve bu oyunaa göree ekran kartımımı belirliyorr. ve biz o ekran kartını alıyormuyuzz yoksa otomatik olan bişeymiii buu pek anlamıyorum bu işLerDen....Aynen dedğin gibi yapıyorsun ancak Çıkan sonuçdaki ekran kartı minumumdaki örnek olarak belirtilmiş yapımcı örneğidir.
Eğer Ekran kartınız barajı geçemedi ise veya hangisi geçemedi ise minumum değerleri kaldıracak şekilde yapılandırmanız gerekir.İstediğim bilgileri verin yeterli ekran akrtını söyleyeceğim PSU yuda söylemeyi unutmayın.Bilmediğin bişey varsa sorularımın içindeki terimlerden googleye sor.