arkadaşlar merhaba
önceden 256 MB olan ekran kartımın yerine 1 GB ekran kartı aldım taktım başta çalışmadı sonra çıkartıp eskisini taktım o da ilk önce çalışmadı çıkarıp taktım bu sefer çalıştı. yenisini deneyim dedim taktım çalıştı işim bitince kapatım tekrar açtığımda çalışmadı çıkarıp takınca çalıştı ve şu an hazır çalışıyorken bu msjı yazdım. çalışmıyor dediğimde; yani ekrana hiçbir türlü görüntü gelmiyor. mavi olan monitör düğmesi sarıda kalıyor. bir türlü sorunun ne olduğunu anlayamadım bi çalışıyo bi çalışmıyor. acaba sorun anakarttamı? yada güç kaynağım 248 W yazıyor güç kaynağımın az oluşu bunun nedeni olabilirmi? yardımcı olursanız sevinirim...
ekran kartım bir çalışıyor bir çalışmıyor
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
olabilir aldığın ekran kartının marka ve modelini söylersen iyi olur
OP Taze Üye
5 mesaj
anakartımın markası ASUS P5PL2. ekran kartımın markasıda ASUS HD 5450 SILENT.
OP Taze Üye
5 mesaj
aslında işin özü şöyle ekran kartının fanından ses geliyor diye değiştirdim. taktım yine aynı ses devam ediyor ama sesin kaynağı güç kaynağındanmış. ama şu an için 5-6 defa açtım kapadım sorunsuz çalışıyor. sanıyorum güç kaynağıyla ilgili bi sorunum var
OP Taze Üye
5 mesaj
çıldırıcam güç kaynağını değiştirdim 350 W lık aldım yine aynı sorun devam ediyo? 400 W lıkla değiştirmeme gerek varmı yada anakart bozulmuş olabilirmi?
OP Taze Üye
5 mesaj
Anakart bozulmuş olabilir anakartınızın markası nedir. ?anakart: ASUS P5PL2
ekran kartı: ASUS HD 5450 SILENT
sanıyorum en son çare olarak anakartı değiştiricem. kartı kaç defa söktüm taktım eminim tam olarakta oturdu dediğiniz gibi anakartta sorun sanırım. peki bunların dışında başka bi sorun gelebiliyomu aklınıza?