Oyunlarda birden görüntü donuyor.. Ctrl+Alt+Del+Görev yöneticisi ile oyundan çıktığımda sağ alt köşede aşağıdaki resimdeki uyarı çıkıyor. Ama nedense aksiyonlu oyunlarda oluyor bu durum. Az önce Just Cause 2 oynarken oldu.. Bu soruna çözüm bulabilir miyim?
Ekran kartım çalışmayı durduruyor ?
Ekran Kartın nedir söylermisin?
Driver güncellemeyi dene.Birde DirectX güncelle.
Araştırdım internetten.Bazı arkadaşlar Anakartın en son bios updatesini yükleyince düzeldiğini yazmış.Bir dene istersen.
Vay be.8 GB Ram'i görünce gözlerim yuvalarından fırladı.
Anakartın kaç ram slotu var? Meraktan soruyorumda.
Speed fan ile baktım önce error, found tarzında yazılar çıktı sonra sonuçlar geldi ama soldaki fanları tam göstermiyor neyse resim aşağıda.. Az önce ekran kartı sürücüsünü yükledim önceden windows7 nin kendi kurduğu vardı. şimdi yeniden başlatıyım tekrar oyunda deneyeceğim size bildiririm :)
Ekran kartın çok ısınıyor.
Fanları kontrol et.
Everest ile de bakmayı dene.
ATİ "OverDrive" ile de bakmayı dene.
Çok iyi bir sistemin var ekran kartın değişirse daha güzel olur.
HIS HD 5770 ya da MSI al.
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5313
Geçmiş olsun.Senin sistem çok iyi değerini bil ;)
Fan hızlarını arttırmayı dene.Sıcaklıkta bakalım bir düşme olucak mı.
Kasanın yan kapakları açık hava sirkilasyonu olduğunu sanmıyorum hep yanlardan çıkıyor kapakları kapatıp deneyeyim.. Bir ürün sipariş ettim taktım herhalde elektirik birden gelince yandı servise gönderdim2 haftadır gelmedi o gelince kapakları takarım diyordum ama takıp deneyeyim.. Sonuçları bildiririm :)
Aslında bakarsan problem yoksa fazla kurcalama.Eğer yanıcak kadar ısınırsa zaten bilgisayar kendini resetler.Öyle bir durum olursa yazarsın.
kardeş ekran kartın 49 normal o 125 c yazan şey hiçbirşey bendede ondan 2 tane var , cf yada slı yapınca o kırmızı olan yerde 2. ekran kartın ısısı yazacak ,, bu arada bi ekran kartı almalısın güzel sistemde dandik , ısınan , çok güç çeken bir ekran kartı gitmemiş , 5770,4870,5850 lazım sana :)