İşlemci üzerinde bi tane var ekran kartı üstünde var bide kasanın arkasında var. Başka fan yok
Ekran kartım çok mu ısınıyor ?
- 1
- 2
SEN KASANIN MARKASINI SÖLE BİZ SANA KAÇ CM LİK FAN ALACAĞINI SÖLERİZ BAK MESELA BENDE 3 ADET FAN VAR 2 ADET 23 CM 1ADET 20 CM ISI DEĞERLERİNİ RESİM OLARAK PAYLAŞAYIM O ZAMAN ANLARSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİZİ
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
NORMAL DEĞERLER RESİMDEKİ GİBİDİR :)
SEN KASANIN MARKASINI SÖLE BİZ SANA KAÇ CM LİK FAN ALACAĞINI SÖLERİZ BAK MESELA BENDE 3 ADET FAN VAR 2 ADET 23 CM 1ADET 20 CM ISI DEĞERLERİNİ RESİM OLARAK PAYLAŞAYIM O ZAMAN ANLARSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİZİİyimiş ya seninki :D Benimki fırın gibi dur bi bakıyom kaç dereceymiş :D
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
NORMAL DEĞERLER RESİMDEKİ GİBİDİR :)
Offf , off beni gören kaçıyo aga :DCık. :D Kaldırmadı :D :D Tabi ama yinede hak verdim karta 64MB 32Bit ekran kartıyla yine iyi oynadım ama
Küstüm bu ekran kartıyla NFS oynayacam UnderGraund2 hemde 1024*768 piksel full detail :D
Deneyelim bakalım inşallah bilmisayarı yakmayız :
full HD açmadı tabi :D Detail Medyumdu çözünürlük 800*600 dü biraz oynadım sonra takılmaya başladı
Oyunun yarısında takıldı birinciydim bi baktım sonuncu olmuşum herif tur bindirdi :D :D :D :D :DSon Düzenleme: A.C.T ~ 16 Mayıs 2012 11:08
Ama pc yi yeni açtığım için ısı değerleri böyle. Mesela bi kaç saat açık kaldıktan sonra ısı daha da artıyo. Şu macun yarın yada öbür gün geliyo. Macunu yeniledikten sonra biraz gözlemlicem eğer o zaman da ısı değerleri yüksek olursa bi bilgisayarcıya götürüp uygun büyüklükte fan almayı düşünüyorum.
:D
Bi yere sıkıştırırsın ya :D
Bak mesela benim kasada ekzoz fan yok :D varsın olmasın en azından yuvası var bi tane takılır benim kasanın içinde bi stok işlemci fanı bite normal kasa fanı var iki fanla çalıştığı halde şimdiye kadar sıcaklık 56 derecenin üstüne çıkmadı (tabi bide psu fanı var ama onu saymıyom onun kendine hayrı yok) :D
Ücretleri hiç bilmiyorum kardeşim. Alırım o sıkıntı değil de acaba kasa da fan takabileceğim bi yer var mı :) Sorun orda :)senin ki normal kasa bi yanda vardır bide arka tarafında büyük ihtimal arka çıkışta bilgisayarında vardır fanı önemli olan yan tarafına takmak ebatları değişir 8 cm yada 12 cm arasıdır
- 1
- 2