windows 7 kullanıyorsan belli zaman aralıklarıyla değerlendirme puanlarını güncelliyor bu yüzden ekran kartına işlemciye yük biniyor banada öyle oluyor görev yöneticisini aç eğer ekran kartına yük binerken winsat.exe açıksa bu dediğim oluyordur eğer bu yoksa bilemicem
Ekran kartım durduk yere marşa basıyor
daha beta sürümü olduğu için o sürücü sorunlu 12.4 filan veya altı birşey kur bide öle dene
benim 49 derce hd 6850 :)
fareler uyuyodur üstünde belki fare edition ya
ben ekran ekran kartının mk bi düzelmedi ...... şeyi
kasanın fotosunu çekip atsana tam ekran kartının olduğu yerde kasa fanı takılıcak yer var mı? versa oraya 10 tl ye bi fan al soğuyacaktır 10 20 derece ekran kartının sıcaklığını çekip atacaktır direk
https://www.chip.com.tr/forum/ekran-karti-isinmasi_t139536.html şu konuya dal ama ekran kartını sakın sökme 1 senelik diyorsun bide
daha bugun denedim yan kapağa fan tıkıştırmayı sonuç Fail sürtüyor kablolarla bağladımm altındaki tam devir eksoz 1100 diğer fanlar kendi çapında dönmeye devam ediyor
tüm driverlar kurulu anakartın drivırını kur 12.4 bul kur driverını
ekran kartının tam üstünde var deme
ekran kartı nanayı yemiş sen o ekran kartını garantiye gönder artık
bioslada ilgili birşey olabilir ben biostan hiç çakmam yamyam abiye anlat durumu
GPU-Z değerleri ne diyor acep.
sıcaklık boşta 60 80 derce oyunda uçuyor ekran kartı 1 yıllık güç kaynağı yeterli ekran kartını üzerine fan taktı olmadı amd nin driverinde mi bişey var acep 12.6 beta kuruluymuş