arkadaşlar sorun sadece kondansatör ise elbetteki 5 liraya değiştiririm. bu benim için çok büyük sevinç olur. ben sandım ki ekran kartım gitti tamamen çok korktum. yeni bir psu alırım. bir daha asla 280W'lık psu ile böyle parçalar kullanmam. çok teşekkür ederim. yarın çarşıya gidip ekran kartını göstericem. inşallah dediğiniz gibi basit bir şeydir. ama 140 liralık psu falan çok be arkadaşlar şöyle 50 lira civarı bu karta yetecek kadar kalitede 350W ciwarı sağlam birşey öneremez misiniz. cidden daha yukarısı gereksiz bu pc için. çünkü daha fazla upgrade düşünmüyorum şu anda. böyle gider bu pc. ilerde komple değiştiririm ben sistemi. şu ekran kartıyla beni idare etsin yeter 40-50 liralık yeticek kadar?
Ekran Kartım Patladı Acaba Neden
- 1
- 2
Öncelkle geçmiş olsun..! Patlama nası oldu? Ne hissettiniz?valla kardeş hiç sorma. gpu patladıgında ben banyodaydım. ta banyodan duydum sesini çatt diye bir ses geldi dedim eyvah. ama gerçekten büyük bir ses geldi. anlamadım baştan ne oldugunu. dedim heralde başka bir yerden birşey falan düşmüştür. oyun oynamaya devam ettim ben kapattım sonra pc'yi. ertesi gün açarken donmaya başladı pc acılmadı donup kaldı sürekli. sonradan çözdüm olayı zaten.
Valla kardeş geçmiş olsun. Aynı kartı bende kullanıyordum. Ben psu'yu yakmıştım 300w'lık frisby. sen gpu'yu yakmışsın bu kötü olmuş. Sana diyeceğim en az 350w'lık güzel bir psu al. Ekran kartın da tamir edilir umarım. Kapasitörü mü yanmış Kondansatörü mü yalnız. Onu bir elektronikçiye gösterdiğin zaman anlarsın artık. İnşallah halledersin. 50 lira civarı güzel psu'lar var internette araştır bak bence yeterli o sisteme. Upgrade yapmayacağım diyorsun. Fazla para harcamanın alemi yok.
TARİF EDİLDİĞİNE BAKILIRSA KAPASİTÖRÜ PATLAMIŞ SANIRIM AMA ZATEN MİYADINI DOLDURMUŞ Bİ ÜĞRÜN.BENDE DE AYNI KARTIN LEADTEK MARKASI VARDI.GEÇEN ENE SATTIM,ATİ 3870 ALDIM.ŞİMDİ SATMIŞ OLAYDIM GENE ATİ *870 VEYA ÜSTÜ SERİSİNDEN ALIRDIM,ARTIK NEYE GÜCÜM YETERSE...
kapasitör patlamış ya 5 liraya yaptırdım bugün. denediler kartı orada çalıştı. şimdi psu'yu değiştiricem. ekran kartını da değiştiricem ama ziya kardeş dediğin gibi miyadını doldurdu artık sanırım. 4890 yada 5770 falan almayı planlıyorum ama kararsızım. ve yeni bir psu almayı planlıyorum ancak uygun fiyatlı ve yeterli olması gerekiyor. sizce bu nasıl beyler? http://www.hepsiburada.com/raidm ... &productid=bd999106
black_flood kardeş. forumda uygun fiyatlı psu çözüm adı altında bir başlık açtım oradan devam edelim. süleyman arkadaş psu'yu almamamı söylüyor. orada beraber fikir alışverişi yapalım. o başlıktan devam edelim.
- 1
- 2