power 230volt suankı ekran kartım geforce fx 5200 128 mb
hangi ekran kartı uyar bılgılendrırsenız sevinirim .. şimdiden tşkler .
ekran kartımı değiştirmek istiyorum lütfen yardım
anakartın da adını söylersen bakalım agp ekran kartımı pcı expresmi ona göre bi ekrna kartı ve birde psu önerelim bu arada bütçe nedir
anakart: ECS P4M800PRO-M
en uygununu solersen makbule geçer
anakartın sanırım bu resimdeki anakart
malesef anakartın agp slot ekran kartı destekliyor şimdilik onbord ( anakart daki görüntü çıkışı ) ile kullan paran olunca iyi bir sistem toplayabilirsin yada 2 ci el 300 TL ye bir sistem toplanabilir yada anakartı değiştirebilirsin tanıdığım bir 2 ci el parça satan bir dükkanda 35 tl ye işlemcine uygun bir anakart ile ekran kartı alısan 40 tl ye GT8500 satılıyor ondan alsan etti 75 tl 10 tl yede 350 W psu verir 85 tl etti yine iş görür bir pc ye sahip olursun
kardeş o tavsye ttıgın ekran kartıyla truck trailers gibi similasyon oyunlarını oynayabılırmıyım ?
1.5 gb ram
3.00 gHz işllmcı var
ddr2 1.slotta 1 gb
2.slotta 512 mb tklı mhz si kaç blmyroum ramlar ddr 2
tavsye ettıgın ekran kartı cok pahalıgeldı 512 lik . .s.s.s
tavsiye ettiğim dükkan istanbul kartal a bağlı topselvide valla bende o işlemci vardı 2 ci pc de 2 gb ram dediğim ekran kartı ile pes 12 yi orta ayarda medium da yani açtı counter 2.5 var onu oynuyoruz genelde pc de
1: o dedigin dukkandakı anakart a benm işlmcı uyacakmı ?
2: markası modelını ogrenebılırmıyım
3: ben arastrdım bıraz 100 den asaqı anakart yok olsa dahı dusuk ozlkte ..
4:ben gebzedeyım :)
var iştte soket tipi lga 775 ama adamın elinde şimdilik varmıdır bilmem adama bu gün 30 tane anakart geliyorsa 1 günde satılıyor ben sendeki işlemciyle beraber anakartı 90 tl ye aldım anakart 35-40 tl ye satıyor alsan bitane pcı yuvalı olandan uygunda bir ekran kartı taksan ne mutlu sana ayrıca adam 2 ci el satıyor sıfır değil sıfır zaten 100 den aşşağı yok