Arkadaşlar bugün pc ye yaz temizliği yapayım dedim.vs..ekran kartını çıkardım (vtx hd4670 1gb gddr3) sonra fanını ekran kartından çıkarmadan biraz su sıkıp temizledim kart bu şekilde altındaki beyaz adını bilmiyorum onu da yıkadım sonra açınca gpu olarak bi hata verdi sonra görüntü gitti görüntü gelince bozuk geliyor pc yi acıp kapadım görüntü bozuk şekilde başladı ve siyah ekran çıktı şimdi sorun nedir bilen varsa söyleyebilr mi
termal macunu da fazla değildi.
Ekran Kartın Sorunu Bakın...
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
262 mesaj
Yeni Üye
45 mesaj
Uzman değilim bilgisayadan öyle çok fazla anlamam ama belkide su yüzünden olmuştur. Bence çıkarıp bir dışarı koy iyice kurusun falan işe yarayabilir
Yeni Üye
33 mesaj
su sıkıp temizledin sonrada yıkadın mı, şakamı bu ?
Yeni Üye
45 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
iyi bende çamaşır makinesine atim bari :-)
şaka bir yana kardeşim bu işlerden anlayan birini bul ve termal macunu yenileyin ve kartı kurutulmuş bir şeklilde bir daha deneyin inşallah garantisi vardır
OP Banlandı
262 mesaj
Hepiniz coştunuz be abiler ben anlamıyor muyum sadece fanına biraz fıs fıs sıktım kuruttum ve altındaki beyaz maddeyi yıkadadım kuruttum olmazsa crysis oynayamam D. termal macunu nu yenilemiy düşünüyorum garantisi yoq.
Yıllanmış Üye
778 mesaj
Bulaşık makinasına filanda koy belki toz felan tutmustur :) saçma sapan konulr acıosunuz arkadas.