Arkadaşlar şimdi size iki lin verecem. Biri Oyun (95 KB), Diğeri ise bir demo (177 KB). Evet yanlış okumadınız boyutları. Bunlar ekran kartınızın kalitesine göre çalışıyorlar. Oyunda belki daha rahat çalışıcaktır ama demo tam manasıyla ağlatıyor. Aslında iyi bir sisteminiz varsa ondada sorun yaşamassınız.
Gerçek amacım adamların bu boyutlarda nekadar harika şeyler yaptığını göstermek. Ben şahsen çok etkilendim. Oyunun grafikleri çok hoş. Demo ise şahane. Mutlaka bir deneyin hemen uğraşmadan iniyorlar.
oyun:
demo:
Ekran Kartına Güvenen Gelsin
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
41 mesaj
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj
ben kartıma güvene miyorum malesef
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj
ekran kartım nvidia geforce 6200 turbocache çok fazla kasma göremedim ayrıca reborn91 e katılıyorum paylaşım için teşekkürler
OP Yeni Üye
41 mesaj
Reborn9194kb ye bunu nasıl sıgdırmıslar :Çünkü adamlar sanatçı. Yani hali hazırda grafik programları ile basitçe oyun yapmıyorlar. Üstelik kendi grafik programlarını bile kendileri yapıyor.
Bunu paylaşmaktaki amacım istenilirse nelerin yapılabileceği. Yani sisteminizi test etmeniz için değil.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
385 mesaj
Arkadaslar, ko hakkinda yanlis yorumlar yapmayin. KKrieger (Krieger = Almanca savasci demek ) DirectX kutuphanesini kullanip onun icindeki bazi hazir kaliplardan vektorel cizimler ile goruntu olusturuyor. Goruntu kalitesine gore istedigi sistem cok ama cok fazla. Bu sartlarda Crysis in goruntu kalitesine sahip bir oyun icin 250 cekirdekli bir makine, 1 terabayt VGA hafiza, 100 ghz de gpu hizi gerekir herhalde. Yoksa "0" dan olusturulan bir oyun motoru degil. Tamam yaptigi is iyi ama veriler o 94 kb icinde degil.