Ekran Kartında Performans Kaybı

djkarakartal
29-10-2011, 22:37   |  #1  
djkarakartal avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
59 mesaj

Arkadaşlar Bende Severek Kullandığım -bazı zamanlarda tv'ye bağlayarak hd flim izlediğim-ATİ Radeon hd 3450 ekran kartım var Ekran kartımı yaklaşık 8 ay önce almıştım ama ilk aldığımdaki oyun ve Hd performansı bulamıyorum Sürekli güncel tutuyorum. Hiç bi parçasını değıştırmedım bu 8 ay boyunca Mesela nfs undergraund 2 de yüksek çözünürlükte oynarken ÇOOOOOO....K Buyuk performans kaybı var Donarak gidiyor ama eskiden yoktu bu proplem Lütfen Yardım edin Very please    HELP!! 

Yetenek
29-10-2011, 23:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
508 mesaj

Kart ısınma problemi yaşıyor olabilir kasayı bir açıp temizlemeyi dene... Yada kartın vidası tam sıkılmadıysa oynama yapıp gevşemiş oalbilir buda performansı çok fazla etkilecektir ve ayrıcana kartın bir süre sonra kullanılamaz hale gelmesine neden olabilir... Bunları bir kontrol et bunlar olmazsa başka birşeyler bulmaya çalışırız... Ekran kartı sıcaklığını ölçmek için GPU-Z    Speccy   Everest Ultimate gibi programlardan yararlanabilirsin... İyi forumlar

djkarakartal
29-10-2011, 23:36   |  #3  
djkarakartal avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
59 mesaj

ama be blm elımdeki imkanlarla fon makınesı vb şeylerle aylık yada kafama estıkçe diyelim tutyorum içine yanlız ekran kartında 1 şey dikkatımı çekti googleye hd3450 yazınca ekran kartımın fan takılmış hali geldi yanlız benim karta alıminyum mu bu tür soğutma sistemi var ama kesinlikle elektironık değıl bu mastike