Merhaba arkadaşlar,yaşadığım sorun şu:
Bilgisayarımı açtıktan 1 saat sonra pc dondu ekran gidip gelmeye başladı ve ondan sonra kendi kendine reset attı.Ondan sonra ise pc tekrar açıldıktan sonra görüntü yine sürekli gidip gelmeye başladı,windows xp logon ekranına gelene kadar (tabi yine devam etti gidip gelmeler).Ayrıca lagon ekranındada sorun vardı resimler vb.şeyler bozuk gösteriyordu.Sonra pc yi kapatıp tekrar açtım cd den çalışan xp mi çalıştırıp görünütüyü denemek istedim ama xp deki gibi ordada kötü gösteriyordu.Cd den çalışan xp açıldıktan sonra görüntü ayarlarına girdim çözünürlük 640*480 ve 4 bit idi.16 veya 32 bit e yükseltememe rahmen tekrar 4 bit e düşüyordu,siw (sistem bilgisini gösteren program) programını açıp ekran kartına baktım ram işlemci vs sorun gözükmüyordu ama ekran kartına geldiğimde Isıyı 79089845 C derece olarak gösterince sorunun ekran kartında olduğunu düşündüm ve birde cd den çalışan xp mi 2. kez açınca 2 uzun 2 kısa bip sesi geldi anakarttan(Araştırdım ama bulamadım biplemeyi ).Kasayı açıp ekran kartına ellediğimde ekran kartım ısınmıştı.Beze sarıp buzdolabında birkaç dk beklettim ama farklı bişi olmadı.
Sizce sorun nerdedir ekran kartındamı sorun vardır
Sistem:
İ. coreduo E4500 2 GB Ram Nvidia Geforce 7300 LE (Pasif soğutmalı ne yazıkki) Anakart : Msi p4m900m/m2 (Siw ve everestte böyle gözüküyordu) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.<