birden fazla sayfa birbiri üstündeyken sürüklendiği anda sorun çıkıyor ve gölgelenme oluyor ve 3 - 4 sn sonra gidiyor ancak ne yaptımsa bu sorunu ortadan kaldıramadım nvidia G-Force FX5200 128mb görüntü ayarları şöyle ekran çöz.1280*1024 32bit bana yardımcı olursanız çok sevinirim bilgisayarın tek sorunu bu gerisi canavar gibi monitör dell lcd 17 inç pentium4 3.6 ghz 4gb ram hardisk 2 tane 80gb acaba bunlarla bir çakışmadan dolayı olamazmı ? bide ekran kartına soğutmada ekledim oda fayda etmedi sadece ekran performansında değişiklik oldu ŞİMDİDEN TESEKURLER
EKRAN KARTINDA SORUN ?
internet ayarlarından dolayı oluyordur...
masaüstü sağ tıkla özellikler masaüstünü seç /masaüstünü özelleştir den /web yazan menüyü seç alttakilerinin hepsini sil masaüstünü öğelerini kilitle seçeneğindeki işareti kaldır.. sorun bundan değilse o zaman sürücülerinde problem vardır..hepsini kaldır netten doğru sürücüyü indir..aklıma başka bişi gelmiyor
ekranın hertz ayarlarıyla ilgili olabilir arkadaşım.
tesekur ettim ama sorun çözülmedi yinede tesekurler elinize sağlık
biostan ekran kartını 128 mb olarak gösterirsen ve yinne biostan agp slotunu 8x e çevirirsen sorun ortadan kalkabilir.
fx 5200 u 1280*1024 kullanmandan kaynaklanıyor.Monutorun super olması onemli degil ekran kartında bunu desteklemesi gerekiyor.Dedidigin olayda performans dususu yasama sebebin de budur.Ekran kartını x1600 e terfi edersen yada 7600 sorun cozulur.