Arkadaşlar Axle 1Gb 256bit 9600 Gt ekran kartım var bugün sabah bilgisayarımdan yanık kokusu geldi kasayı açıp baktığımda ekran kartının fanı aşırı yavaş dönüyordu hemen bilgisayarı kapattım ekran kartı aşırı sıcaktı tutulamıyacak kadar değil ama normalden daha fazla sonra tekrar çalıştırdım fan daha normal dönüyor ama biyere sürtüyomuş gibi ses geliyor ekran kartını garantiye yolluyacağım ama sorun başka birşeyde olabilir mi ? Psu High Power 500 Yardımcı olursanız sevinirim
Ekran Kartından Gelen Yanık Kokusu
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
280 mesaj
Son Düzenleme: Osman0006 ~ 01 Temmuz 2010 19:29
Yüksek ihtimal ekran kartının fanı yuvasından oynamış olmalı bunu aslında siz ekran kartını yuvasından çıkarıp gevşemiş yeri sıkılayabilirsiniz ama garantisi varsa garantiye yollamak daha mantıklı daha büyük sorunları önlemek için:)
OP Yıllanmış Üye
280 mesaj
Teşekkürler arkadaşlar sade ekran akrtında olsunda sorun razıyım önümüzdeki günlerde göndereceğim garantiye.
Taze Üye
6 mesaj
Bencede ekran kartının fanı yuvasından çıkmıştır.Ama garantisi varsa tabi garantiye gönder.
OP Yıllanmış Üye
280 mesaj
Saolun arkadaşlar fanı çıkarıp baktım dediğiniz gibi yerinden çıkmış galiba bastırınca çıt diye ses geldi oturdu yerine galiba ama fanda genede bi problem var az da olsa sürtüyomuş gibi ses geliyor.
Üye
62 mesaj
evet fazla oynama tavsiyem bi ufakbir cizikte bile garanti dısı bırakıyorlar darbe yemis diye gönder garantiye rahatla