Arkadaşlar öncelikle meraba ekran kartını pcye takınca monitöre görüntü gelmiyor başka bir ekran kartı ile geliyor başka bir sorun ise görüntünün gelmeyen ekran kartı ise bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bu durumda ne yapmayalım lütfen acil yardım edin şimdiden çok teşekkür ederim
Ekran Kartını Takınca Monitöre Görüntü Gelmiyor
Ama çalıştırdığı pc ile aynı 460w hem 2 hdd kullanıyorum birini söktüm yine olmadı
aynı ekran kartı başka biyerde çalışıormu..
Çalışıyor ama tek tük görüntüyü kesiyor benim pcme taktım 1 kere görüntü geldi sonra yok ne yapmam gerekiyor
her güç kaynagı aynı degil ama 400w %80 verimlisi vardır sendeki 460 ama %50-60 ise yetmiyordur
peki ama 2 hdd vardı diger ekran kartında çalışıyordu 1sini söktüm bu ekran kartını taktım çalışmadı (anlamıyorum bu makinayı yaaa)
her ekran kartı da aynı enerjiyi tüketmez elinizdeki ekran kartı nedir bilmiyorum ama gücünü kontrol edin baglantı noktalarının temziliğine bir bakın iyice bir silin-süpürün olmazsa ekran kartı yanmış mı bbaşka pc ye takıp bakın oarada çalışırsa sizin anakartı bir kontrol edin. belki de anakart slotu yada kendisi ısındı gümledi