Kardeş HD 4850X2 ve HD 4870X2; 2 adet gpu dan oluşan ve anakartın tek PCI-E slotuna takılan kartlardır.Yani Crossfire falan değil.
GTX 295de aynen 2 gpu dan oluşan ve tak PCI-E slotunda yer tutan karttır.
Bunların arasından her ne kadar DDR3 belleği olsada GTX 295 bariz farkla öndedir.Çünkü veriyolu geniştir 896 bit.ATİ ekran kartlarında bit konusunda cimri olduğundan Nvidia yı geçemiyor.ATİ nin DDR kartındada 256 bit var DDR5 kartındada 256 bit var.Ama Nvidia sürekli bit faktörünü artırıyor 64,128,192,256,448,896 gibi oke umarım anlatabilmişimdir.
Hadi hepinize Hayırlı sahurlar.
Ekran kartının kralını seçiyoruz
GTX 295 İN BANA GÖRE EKSİ TARAFI DD3 OLUŞU 4890 IN DDR 5 OLMASI AVANTAJI AMA BİT FAKTÖRÜNE KATILIYORUM.
Merak etmeyin sizden iyi biliyorum bunları her zaman danışabilirsiniz.
SENİN DAHA ÖĞRENECEĞİN ÇOK ŞEY VAR
Kralı niye baştan seçiyoruz ki var mı iyisi acep?
Arkadaş gece gece sabrımızı ölçüyor. Post kasmaya çalışıyor anlaşılan bu yeni üye.
Ama yine de üzülme darkknight danışmanlık için güzel forumdasın. Burada herşeyi öğreneceksin ama adım adım. Ama danışmanlık düzeyine gelebilmen için senin 10.000 fırın ekmek yemen gerekiyor.
Herkese iyi akşamlar.
Senin gibileri çok gördüm acemi olup profesyonel sanan kişiler grubuna dahilsin mario muhatap değilim senle
Anket kısmında en iyi anketlere giren 2 anket im var anket den anlamayanlara duyrulur :)
Senin gibileri çok gördüm acemi olup profesyonel sanan kişiler grubuna dahilsin mario muhatap değilimProfesyonelim diye iddialı konuşmadım. Ama şu an bilgisiz bir şekilde ıvır zıvır konuştuğun her halinden belli. Üstelik bunu sırf ben değil, konuya cevaplarıyla katkıda bulunan diğer değerli arkadaşlarımızda söylüyor.
Arkadaşlarda bilgi seviyesi sıfır olan kişiler onlara bakarsan yanlış yola girersin .)
Evet fazla abarttım kimi kırdıysam özür dilerim :)
Dediğim gibi kırmak istemem kimseyi herkesten özür dilerim (mairo hariç o benim arkadaşımdı beni kızdırmak için cevap yazıyordu şu an onla konuşuon team speak adlı programla mikrofon kullanarak )