Bu Cumartesi Bu Kartı Alıyorum Ama Kafamda Bi Soru Var.Ankartıma Sığacakmı Ekran Kartının Gövdesi Biraz Geniş Olduğu İçin Solundaki PCI Girişlerinin Üzerine Kartın Gövdesi Gelcek.Buna Benzer Kart Kullananlar Bana Yardımıcı Olabilirmi.
Ekran Kartının Kurulumu
Kalınlık alttaki PCI girişine kapatabilir orayı kullanmıyorsanız çok sorun oluşturmaz ama kasanın arkasındaki çıkış yerine uymaz. Kasayı kesip biçmeniz gerekebilir. Arka taraf sökülebilir tarzda parçalar içeriyorsa kolay olur. Alltaki arkadaşın gösterdiği linkteki modele bakabilirsiniz.
O zaman kasaya oturmada sorun olmaz. İlle de bu kartı alacaksanız kasaya girme konusunda sorun yaşamaz.
yok yok sen götür kasanı vatanda hallederler ne demek seve seve hemde bu arada kasanda ki psu kaç W o alıcağın kart için yanılmıyorsam en az gerçek 450 W psu lazım biliyorsundur heralde
doğrudur ben sana ne tavisyede bulundum kusura bakma o kadar konuya mesaj yazıyorum ki e haliyle unutuyorum hangi psu yu alıcaksın
tamam psu dan yana kafanı takma o zaman sacede ekran kartını vapor yada HD5830 alabilirsen daha iyi olur az biraz farkla HD5830 HD5770 den önde ancak vapor alırsan da şöyle bir artısı var soğutması çok iyi daha serin çalışır kart