sadece crysis te geçiyomuş dier türlü gtx280 önde :)
ekran kartları incelemeleri
- 1
- 2
diğer bölümlerde başka kartlarda var
en8500 test incelemelerine başladım. ortalama 1 saat sonra tamamdır.
ASUS Extreme N8500GT SILENT Magic/HTP/512MB, GeForce 8500GT, PCI-E X16, HDTV
evet kardeş sanırım kart bu. pasif soğutuculu soğutucusu siyah. inşallah yanlış kart deildir.
Grafik İşlemcisi
NVIDIA 8500GT
BG-325-2
ASUS Extreme N8500GT SILENT Magic/HTP/512MB, GeForce 8500GT, PCI-E X16, HDTV Desteği, DVI Out
MODEL ASUS Extreme N8500GTSILENT MAGIC/HTP/512MB (PCI-Express) 0 dB Noiseless Cooling Desing
VIDEO MEMORY 512 DDR2
CHIPSET GeForce 8500GT
VGA Slot PCI-E (PCI-Express X16)
TV / DVI OUT HDTV-OUT/ DUAL DVI OUT
VIDEO IN -
OYUN CD''Sİ -
DİĞER ÖZELLİKLER MS DirectX 10 Desteği, ASUS Splendid, VideoSecurityOnline, GamerOSD, OpenGL 2.0
ENGINE CLOCK (MHz) 459
MEMORY CLOCK (MHz) 666
RAM DAC (MHz) 400
GARANTİ 3 YIL
3dmark 2006 : 2469
asasins creed : 7fps
cod4 : 17fps
crysis : 4fps
enemy terory quake wars: 23fps
half life 2 : 27fps
mass efecet: 11fps
microsoft flight simulatör: 13fps.
world in confilift: 12fps
ortalamanın altında bi kart.
windows xp altında crysis i 1024x768 medium rahat çalıştırabildim. vistada ise biraz oc yapınca 1024x768 medium çalışabiliyor.
kartın üstüne zalman marka mavi ledli fan ekledim ve öyle yaptım oc li testi. açıkcası oc den de pek fazla etkilendiği söylenemez. kart çalışırken 72dereceui gördü(fansız) fanla ise oc li(oc dediysem çok deil az) 62-63 dereceydi.
bnce vista da deil de xp de piyasadaki tüm oyunları 1024x768 kasmadan çalıştıracak bi kart. tabi 10-15ytl verip bi zalman fan ekleyip azcık oc yaparak perf arttırabilirsiniz ama bunu yapmag yerine en azından 8600gt ya da gts almak çok daha iyi olur.
ama işte e2140 işlemci 120gb hdd 2 ram slotu (max 4gb ddr2 800mhz)4 sata 1 ide vs. ortalama bi anakartta kurulmuş bi sistemde multimedia olarak kullanmak için ideal. ha bn hl2 quake 3 doom3 fifa 2007 felan oynarım diosan xp de rahat bi kart.
umarım inceleme/test sonuçları ve görüşlerim size yardımcı olmuştur
merhaba ekran kartım iyi oldugunu sanıyorum ekran kartımın ne oldugunu nereden ögrenirim bide ben call of duty 4 oynadım sorunsuz ama 5 yüklüyorum fakat açılınca sesler var am görün simsiyah bi kapalı konumu sanki lütfen yardım
bilgisayarıma özellikler de. donanım dan aygıt yöneticileri ne gir. orda ekran bağdaştırıcıları yazar tıkla ona menüyü aç ekran kartın yazar.
oyunla ilgili braz daha detay verirsen daha iyi yardımcı olabilirm. muhtemelen driver lardandır diye düşünüyorum ben. bi de sistemini yazarsan iyi olur.
arkadaşlar başka kartlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyenler ya da tutarlı bi test sonucu isteyen var sa buraya yazsın ya da özlden mesaj atsın ya da msn. ime ulaşsın.
hepinize tek tek detaylı bi şekilde yardım ederim.
Ben Ati HD3650 DDR4 Kullanıcısıyım Orta Seviye Bir Ekrantı Gayet Güzelde oyunlardan performans alıyorum...
gerekten güzel inceleme olmuş eline sağlık...
- 1
- 2