arkadaşlar ilk sorum ekran kartının bellek ten yediğini nerden bakarım.
2.sorum benim ekran kartının markası Geforce 6200 turbocache. ben bundan daha iyi ekran kartlarını soruyorum.çünkü bu bellekten yiyomuş ve doğru düzgün büyük oyunlar oynanmıyor.örneğin ARMA2 oynanmıyor.bellek,işlemci v.b parçalar iyi.
ekran kartları yardım
psu:220 w.markasını bulamadım yazmıyor.
CPU Türü DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200)
Anakart Adı Foxconn P4M8907MA Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
bana nvdia geforce 6200 turbocache den daha iyi ve benim pc ye uyumlu ekran kartı lazım.
bide ekran kartının psu la alakası ne
Ekran kartı sistemde en çok gücü çeken bileşendir ve onun durumuna göre alınacak PSU miktarı belirlenir.
220 W ben tahmin etmiştim, daha az çıktı:)
Ekran Kartının PSU ile alakası güç tüketmesidir, sadece ekran akrtı değil komple sistem güç harcar..
Ram kaç gb?
İlk Önce PSU alın. ;
Bu da Ekran Kartınız..
cevap biraz geç kaldı kusura bakma.
ram 1.5 gb
bide bu ekran kartı kaltelimi ve örneğin arma 2 gibi büyük oyunları oynaya bilirmiyim.
son olarakta bana PSU önerilerin nedir.marka/model
PSU nun diğer adı nedir.sanki güç kaynağı gibi bişeyler deniyordu.
bu verdiğin ekran kartı benimkinden kaç kat daha iyi?
220 W ben tahmin etmiştim, daha az çıktı:)
Ekran Kartının PSU ile alakası güç tüketmesidir, sadece ekran akrtı değil komple sistem güç harcar..
Ram kaç gb?
İlk Önce PSU alın. http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=34432<
Bu da Ekran Kartınız.http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=35390
Seçim gayet muazzam ancak , sizinde bildiginiz gibi o işlemci ile o ekran kartından çok fazla bişey beklememek gerekiyor. Arkadaşın bunuda bilmesinde fayda var diye düşündüm.
birde ekran kartını,anakartın desteklemesi diye bişey varmı
ram 1.5 gb
bide bu ekran kartı kaltelimi ve örneğin arma 2 gibi büyük oyunları oynaya bilirmiyim.
son olarakta bana PSU önerilerin nedir.marka/model
PSU nun diğer adı nedir.sanki güç kaynağı gibi bişeyler deniyordu.
PSU, güç sağlayıcıdır; Power Supply Unit. HD 4670 sizinkinden on kat filan güçlüdür herhalde.
1)ben PSU yu sormuyorum arkadaşın verdiği ekran kartıyla benim ekran kartını karşılaştırınca hangisi kaç kat daha iyi diye soruyorum???
2)bir de arkaşın önerdiği psu 460w. 400 yada 350 w alsam arkadaşın önerdiği ekran kartına v.s. yetmezmi.
3)everest markasımı hd power markasımı daha kaliteli.
1. On kat filan vardır dedim zaten.
2. 460 watt iyidir.
3. Everest önermeyiz.
1)ben PSU yu sormuyorum arkadaşın verdiği ekran kartıyla benim ekran kartını karşılaştırınca hangisi kaç kat daha iyi diye soruyorum???Konuyu şimdi gördüm, geç kalmışsın..
2)bir de arkaşın önerdiği psu 460w. 400 yada 350 w alsam arkadaşın önerdiği ekran kartına v.s. yetmezmi.
3)everest markasımı hd power markasımı daha kaliteli.
1- HD 4670 gayet iyi seçim olur.
2- Sağlam bir PSU almalısınız. 460W gibi.Hıgh Power.
3- Anakartın Ekran kartıyla alakası: AGP ve PCI-EX slotlarının uyum söz konusu olmasıyla alakalıdır.
4- Önerdiğimiz Ekran Kartı PCI-EX dir.ve DX10.1 dir.(HD 4670)
5-Daha iyi ekran kartıda düşünebilirsiniz, GTS 250 tavsiyemdir.(peşin 180 TL civarı)
6-EVEREST PSU ALMA.!!! SAKIN.
GTS 250, HD 4670 DEN daha mı iyi.bir de HD 4670 in fiyatı nedir.