ahmet79bu site senin mi? fena değilmiş1.)bana mı dion???ha bu arada mesajımı aldın mı?
2.)hayır mesaj falan almadım.
3.)He ya ödev için yaptığım amatör sitelerden biri işte.
ekran kartları
çoğunun uyması gerek bi denersin.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.1.)bana mı dion???yok sana dememiştim
2.)hayır mesaj falan almadım.
3.)He ya ödev için yaptığım amatör sitelerden biri işte.
cengizcbsiz benim açtığım siteye bakınsite senin ise görünüş bakımından iyi bir site.
http://htlmmarketi.tr.gg
fakat sitedeki flashların boyutlarını ayarlayamamışsın.
arkadaşlar bende not 32 anti vürüs var anti vürüs etkisiz halde silip başka anti vürüs yüklüyecem ama silemiyorum ilk önce anti vürüsü tümden kapatmam lazım nasıl kapatacam bilen varmı
saatin yanından yada ayarlar bölümünden devre dışı bırak sonra internet bağlantını kesip kaldır.
anti vürüste hiç bişeye bile giremiyorum ayarlara bile ha bu arda oyunları indirdim telefona atarken disk yazıma karşı korumalı korumayı kaldırın diyor korumayı nasıl kaldıracam
ahmet anti vürüste hiç bişeye bile giremiyorum ayarlara bile ha bu arda oyunları indirdim telefona atarken disk yazıma karşı korumalı korumayı kaldırın diyor korumayı nasıl kaldıracam
ahmet anti vürüste hiç bişeye bile giremiyorum ayarlara bile ha bu arda oyunları indirdim telefona atarken disk yazıma karşı korumalı korumayı kaldırın diyor korumayı nasıl kaldıracam
hafıza kartı var kilidi açık olabilirmi nedemek
kartın sol kenarında look yazan yerdeki tırnak yazıma karşı koruma kilididir onun gibi bişey varsa kartta onu açık konuma getir.
bu anti vürüste güvenli açılılamıyor not anti vürüsün üstüne geldiğinde sol tuşa basdığında windowssta aç ve hakkında yazısı var
pc'yi yeniden başlat açılırken f8 tuşuna bas vegüvenli modda aç, sonrada nod 32 yi kaldır kaldıramazsan klasörünü sil, sonra sistemi yeniden başlat ve ccleaner ile kayıt defterini temizle.
tamam neyse ben şimdi yatıyorum bi sorun olursa yarın devam ederiz, hadi iyi geceler sana
avg yükledim oda bozul kasperk yüklüyorum