adem sormuş:
bilgisayar ekranım parlaklını kayberdi ayarlarını bozdum galba
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
phılıps 107 s7
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
adem sormuş:
bilgisayar ekranım parlaklını kayberdi ayarlarını bozdum galba
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
phılıps 107 s7
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
arkadaşım bu tür ayarlar(ekran kartından yapmadıysan) monitörde tutulur. ve ters bşey olmuş ve tıfırlanmış olabilir. monitörün osd tuşu vasıtası ile yeniden ayarlaya bilirsin
inNteAcoMEarkadaşım bu tür ayarlar(ekran kartından yapmadıysan) monitörde tutulur. ve ters bşey olmuş ve tıfırlanmış olabilir. monitörün osd tuşu vasıtası ile yeniden ayarlayaaynen katılıyorum...
monitörün üzerinde auto diye bi seçenek var ise onu seçin
ahmet79monitörün üzerinde auto diye bi seçenek var ise onu seçVeya HB seçeneği.
arkadaşlar bu monitördeki osd menüsünün versiyona göre deyişir yapmayın şunu lütfen: şöyle ki bendeki osd türkçe destekliyor ve o ayar şöyle yapılıyor; + ve- tuşları ile yapılıyor monitörümün modeli;philips 107T6;)
inNteAcoMEarkadaşlar bu monitördeki osd menüsünün versiyona göre deyişir yapmayın şunu lütfen: şöyle ki bendeki osd türkçe destekliyor ve o ayar şöyle yapılıyor; + ve- tuşları ile yapılıyor monitörümün modeli;philips 107T6;)ne yaptık da böyle bi şey dedin ( böyle bi seçenek var ise dedik )
arkadaşım tabiki böyle bir seçenek var yanlış anlaşıldiysa düzelmek isterim ve özür dilerim asıl amacım şuydu:
bu tür bir ayarın monitörüne göre deişe bileceği yani ana tema tamiki değiş mez ama arayüz deişe bilir demek iştemiştim ok gerçekten özür dilerim pardon;)
inNteAcoMEarkadaşım tabiki böyle bir seçenek var yanlış anlaşıldiysa düzelmek isterim ve özür dilerim asıl amacım şuydu:tamam arkadaşım önemlideğil ok
bu tür bir ayarın monitörüne göre deişe bileceği yani ana tema tamiki değiş mez ama arayüz deişe bilir demek iştemiştim ok gerçekten özür dilerim pardon;)