Ekran sorunu

Diktator
19-02-2012, 19:49   |  #1  
Diktator avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj

Arkadaşlar benim bir sorun olacaktı yanlış bölümde konu açıyorsam taşırsanız sevinirim. Dün akşam laptop kullanıyorum birden bilgisayar kasmaya başladı baktımki görev yöneticisinden winsat.exe kasıyor bilgisayarı bende devre dışı bıraktım yönetimsel araçlardan. sonra bilgisayarın puanlamasını yeniden hesapladım. herşey normaldi gece kapattım bilgisayarı az önce açtım her zamanki gibi. şifremi girdim laptop acıldı tak beyaz soluk ekran sanki renk dağıtmış veya ekran rengi solmuş gibiydi korktum ekran kartı sorunumu diye. pek teknik sorunlardan anlamıyorum. aklıma gelen ilk şey winsat.exe uygulamasını yeniden yönetimsel araçlardan etkin etmek oldu. sonra reset attım pc düzeldi. merak ediyorum sorun ondanmı kaynaklımı yoksa başka yerde sorunmu oluştu yardımcı olursanız sevinirim.

ccc KINAŞLI ccc
19-02-2012, 20:11   |  #2  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,652 mesaj

valla benimkinde öyle bir program çalışmıyor çalışsada sonlandırmam Windows işlemlerini farklı başlıklar arasına parçalar sen ekran ayarlarını içerisinde tutup çalıştıran bir görevi sonlandırmışsın

Diktator
19-02-2012, 20:24   |  #3  
Diktator avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj

Haklısın bilgisayar puanlaması yapıyordu hata vermişti. bende devre dışı bıraktım. umarım yine sorun olmaz. sorun ondan kaynaklı olsunda :)