Ekranım iki gündür bi garip görünmeye başladı. Vestel 14" lik eski bir ekran, bu güne kadar hiç sorun çıkarmamıştı. Açılışında eskiden siyah bir ekran çıkardı şimdi gri bir ekran çıkıyor kapanırkende öyle. Ekranı kapatırken tam ortasında kısa bir çizgi şeklinde dikey olarak kıvılcım gibi bir parlama oluyor. Wındows xp kullanıyorum. Ekran net göstermiyor bulanık ve renksiz gösteriyor. Ekran çözünürlüğü 800x600 renk ayarı 32 bit ama genede bulanık. Acaba neden kaynaklanabilir
Ekran Sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Vestel ve Beko monitörler kalitesi çok düşük. Teknik servise göndermen gerekebilir. Ancak sana tavisyem yeni bir monitor alman olacak Samsung 793 DF'yi öneririm. Fiyatı $122.
sorun tüpünde ve bobinajında olabilir. ya bir yetkili servise götür yada sabret bir 15" veya 17" lcd monitör al.
yaw arkadaşım belki paran yoktur seni elştirmiyorum fakat ne uğraşıyorsun anlamadım.at çöpe gitsin.al bitane samsung ya da philips bak keyfine.bir bilgisayarda sorun çıkarması gereken en son donanım monitördür bence.bu güne kadar 1 defa monitörüm bozuldu onu da salladım çöpe gitti.yok ben monitörümü çok seviyom diyosan al götür bir elektronikçiye 10 dakkada baksın sana söylesin nesi var arıza tesbit için para alınmıyor bizim burada.senin nrada alırlarmı bilmem.adama sorarsın anlaşırsın yani