Öncelikle merhabalar. Çok büyük bir sıkıntım var ve 2 gündür bu sıkıntıyı kendi başıma çözemedim. Yeni bir laptop aldım. Laptop markası ve özellikleri aşağıda.
Acer Aspire e1-572g
İntel core i5-4200U 1.6 ghz with turbo boost up to 2.6 ghz
AMD Radeon HD 8750 with 2 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3 L Memory
500 GB HDD
Diğer özellikleri yazmadım zaten bunlar yeterli olacaktır. Bilgisayarı aldığımda orjinal windows 8 kuruluydu. Ancak oyunlarda aldığım performans düşüktü. Bende bu sebeple windows 7 kurmaya karar verdim. Windows 7 64 bit kurmama izin vermiyor %52 de takılıyor ve hata veriyor. Ancak windows 7 32 bit kurdum. Bunun üzerine bütün driverları acer'ın kendi sitesinden indirdim ve kurdum. Hepsi sorunsuz çalışıyor. Ancak ekran kartı bir türlü devreye girmiyor. Şuan bana gösterdiği ekran kartı windowsun kendi ekran kartı olan Standar VGA Grafik Bağdaştırıcı. Bir türlü normal ekran kartını devreye sokamadım. Acer'ın sitesinden indirdiğim dosyalar x64. Ama hepsini çalıştırıyor bir ekran kartını çalıştırmıyor. Sürücü güncelleştir falan hepsini denedim ama genede olmuyor. Altta göreceğiniz resimlerde ki gibi görünüyor. Oyunlara falan giremiyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Acil bir yardımda bulunursanız sevinirim.
http://i.hizliresim.com/x3lGO0.png